Konyaspor'da maç planları!

3 Nisan’da Trabzonspor’u konuk edecek olan Konyaspor’da maçın çalışmaları devam ediyor. Ligde son 8 maça çıkacak olan yeşil beyazlılar, puan durumunda üst sıralarda bulunan 4 takım ile oynayacak. Ancak 5 maçı iç sahada oynayacak olan Konyaspor dezavantajı bozmak istiyor.
Konyaspor'da maç planları!

Süper Lig’de 31. Haftanın programının açıklanmasıyla birlikte yeşil beyazlılar çalışmalarını hızlandırdı. Ligde geride kalan 8 maçta korkulu rüya görmek istemeyen Fahrudin Omerovic’in talebelerinin geride kalan maçlar için bir avantajı bir de dezavantajı bulunuyor. Anadolu Kartalı oynayacağı rakiplerin 4 tanesi puan durumunda ilk 5 sırada yer alan ve Avrupa mücadelesi veren takımlar.

avantaj-saglanabilir.jpg


İÇERDE PUAN VERMEYELİM

Konyaspor özellikle şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe ve Galatasaray ile zorlu 90 dakikalara çıkacak. Yeşil beyazlıların geride kalan haftalar için avantajı ise ev sahibi olması. Konyaspor, ligdeki 8 maçının 5 tanesini iç sahada oynayacak. Bu sezon dış saha performansı düşük olan yeşil beyazlılar, seyircisi önünde çıkacağı maçlarda puan kaybetmeyerek ligi bitirmenin planlarını yaptığı öğrenildi.

 Muhabir
Etiketler :