Konyaspor'da mesai başlıyor

Konyaspor'da Alanyaspor ile oynanan ve 2-2 beraberlikle sona eren 15. hafta maçının ardından futbolculara verilen 2 günlük izin sona erdi. Bugün Kayacık Tesisleri'nde toplanacak oyuncular, 16. haftada karşılaşacakları Sivasspor maçının hazırlıklarına başlayacak.
Konyaspor'da mesai başlıyor

Süper Lig'in 15. haftasında Konyaspor, sahasında karşılaştığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Ligin 16. haftasını BAY geçecek Anadolu Kartalı’nda Teknik Direktör İlhan Palut tarafından oyunculara 2 günlük izin verilmişti. Pazartesi ve Salı günlerini dinlenerek geçiren Konyaspor’da izin sona erdi. Yeşil beyazlı heyet, bugün Kayacık Tesisleri’nde toplanarak hazırlıklara start verecek. Yeşil beyazlılar akşam saatlerinde bir araya gelerek Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcıları eşliğinde yapacağı antrenmanla 17. haftada sahasında oynayacağı Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. Konyaspor ile Sivasspor arasında oynanacak müsabaka, 4 Ocak Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak.

SİVASSPOR'UN RAKİBİ GALATASARAY

Konyaspor'un ligin 17. haftasında sahasında konuk edeceği Demir Grup Sivasspor, 16. hafta maçında yarın lider Galatasaray'ı ağırlayacak. Geçen hafta Kasımpaşa deplasmanından 2-1 galip gelen kırmızı beyazlılar, yarın oynayacağı Galatasaray müsabakasından da puanla ayrılarak Konya'ya moralli gelmek istiyor. Sivas temsilcisinde bu müsabaka öncesi sakatlık şoku yaşandı. Kırmızı beyazlı takım sakatlığı bulunan savunma oyuncusu Murat Paluli'nin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. DG Sivasspor, futbolcu Murat Paluli'nin sağ diz dış yan bağında kopma tespit edildiği ve bir süre yeşil sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Etiketler :