Konyaspor'da Moke elde kaldı! Oyuncuyu takımlar istemiyor

Atiker Konyaspor'un ısrarla elden çıkarmak istediği Wilfred Moke'ye takım bulunamadı. Kongolu oyuncuyu Akhisarspor, Erzurumspor, Ankaragücü ve Giresunspor da istemedi
Konyaspor'da Moke elde kaldı! Oyuncuyu takımlar istemiyor

Anadolu Kartalı'ndan gönderilmesi için yoğun çaba harcanan Kongolu orta saha oyuncusu Wilfred Moke için henüz bir takım bulunamadı. Konyaspor yönetimi, çalışmalarını bireysel olarak sürdüren Kongolu oyuncuyu hangi takıma önerse red cevabı aldı. Süper Lig'den Akhisarspor, Erzurumspor ve Ankaragücü, 1. Lig'den de Giresunspor, Moke için olumsuz cevap verdi. 1.Lig'de oynamak istemeyen Moke'nin akıbeti henüz belli değil. Türkiye'de bir takıma transfer olması zor görünen Moke için menajerler aracılığıyla Avrupa'da kulüpler aranıyor. Ekibimizin hedefinde transfer dönemi 15 Şubat'a kadar devam eden Avrupa ülkeleri var. 

TÜRKİYE'DEKİ TAKIMLAR İSTEMEDİ ​​​​
Konyaspor Basın Sözcüsü Recep Çınar da yaptığı açıklamada, 'Moke'ye henüz takım bulamadık, elden çıkarmak için çabalıyoruz. Oyuncu, 1.Lig'e gitmek istemiyor. Süper Lig'den de bazı takımlara önerdik, onlardan da olumlu dönüş olmadı. Türkiye'deki transferin son gününde neler olur bilemeyiz ama Avrupa'da bazı ülkelerin transfer dönemi 7-15 Şubat arasında bitiyor. Oradaki takımlara da önereceğiz. Moke elimizde kalırsa oyuncu için son kararı teknik heyet verecek' dedi. 
Veli Özkan / Konya Yeni Haber