Konyaspor'da moraller bozuk!

Gaziantepspor’a 2-1 mağlup olarak düş kırıklığı yaşayan Atiker Konyaspor’da moraller bozuldu. Hafta içi mesaisinde kupada Kasımpaşa ile karşılaşacak yeşil-beyazlılarda enerji dip yaptı
Konyaspor'da moraller bozuk!

Ligde kalma mücadelesi veren Gaziantepspor’a yenilerek neye uğradığını şaşıran Atiker Konyaspor’da beklenmedik yenilginin nedeni araştırılıyor. Ligde ve kupada alınan başarılı sonuçların ardından rehavete kapılan yeşil-beyazlılara fatura ağır geldi. Gaziantep karşısında kötü futbol ve mücadeleden uzak bir görüntü çizen Anadolu Kartalı, Perşembe günü Kasımpaşa ile oynayacakları Türkiye Kupası maçının öncesinde derin moral bozukluğu yaşadı.

KOCAMAN, MORAL AŞILAYACAK
Yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına bugün Kayacık Tesisleri’nde başlayacak. Saat 16.00’da başlayacak çalışmanın ilk 15 dakikası basına ve taraftara açık olacak. Yarından itibaren dış dünyaya kapanacak yeşil-beyazlılar, Çarşamba günü İstanbul’a giderek maç kampına girecek. Teknik direktör Aykut Kocaman ise maç gününe kadar yoğun bir mesai harcayacak. Tecrübeli teknik adam takımın kaybolan özgüven ve moralini üst seviyeye çekebilmek için mücadele edecek.
Yeni Haber