Konyaspor'da moraller yerinde

Atiker Konyaspor basın sözcüsü Ahmet Baydar, Karabükspor karşısında oynanan futbol ve alınan galibiyetin camiaya yeni bir soluk getirdiğini söyledi. Baydar, “Final maçı öncesi bu galibiyet moral motivasyonumuzu artırdı” şeklinde konuştu
Konyaspor'da moraller yerinde

Ahmet Baydar, Karabükspor, Akhisar Belediyespor ve finalde karşılaşacakları Başakşehir maçlarını değerlendirdi. Baydar, “K.Karabükspor karşısında ortaya konan futbol ve mücadele gücü final maçının arifesinde hepimizi ziyadesiyle mutlu etti. Sezonun en verimli maçlarından birini oynadık. Şimdi önümüzde Akhisar Belediyesporla oynayacağımız ve ligin sıralamasını yakından ilgilendiren bir karşılaşma var. Kazasız, belasız, sakatlık yaşamadan bu müsabakayı tamamlayıp final maçına konsantre olmak istiyoruz. Atiker Konyaspor son yıllarda Spor Toto Süper Lig’in en renkli takımıdır. Sıklıkla adından övgüyle bahsedilen, aynı zamanda ülke genelinde sempatizanları giderek çoğalan özel bir kulüptür’ dedi.  

İŞ ADAMLARINA OTOBÜS ÇAĞRISI YAPTI
31 Mayıs’ta kupa finaline çıkacaklarını hatırlatan Baydar, şunları kaydetti: ‘İşadamlarımızı, kurum ve kuruluşlarımızı, sendikaları, odaları, borsaları, turizm şirketlerini ve kentin ileri gelenlerini, kısacası az çok demeden herkesi, Selçuklu payitahtı bu şehre ve bu şehrin gözbebeği Konyaspor’a “Avrupa yolunda bir otobüste sen kaldır” kampanyasına destek olmaya davet ediyoruz. Gün Konyasporlu olma günüdür. Gün, sesimize ses, tribünümüze nefes verme günüdür. Gün kupayı hak eden bu takıma kayıtsız şartsız destek olma günüdür. Resmi hesaplarımızda konu ile ilgili duyurularımız mevcut. Konya’mızın bütün dinamiklerinin bu çağrıya icabet edeceğine ve yanı sıra teknik heyetimize, futbolcularımıza, taraftarımıza olan inancımız sonsuz. İnşallah o kupayı Konya’ya getireceğiz.”
Spor Servisi
++++++++++++++++