Konyaspor'da öne çıkan isimler!

Konyaspor'un kupada sahasında ağırladığı Beyoğlu Yeni Çarşı mücadelesinde Teknik Direktör Hakan Keleş az forma şansı bulan oyunculara fırsat verdi. Mücadelede bazı oyuncular öne çıktı.
Konyaspor'da öne çıkan isimler!

Konyaspor'un kupada sahasında ağırladığı Beyoğlu Yeni Çarşı mücadelesinde Teknik Direktör Hakan Keleş az forma şansı bulan oyunculara fırsat verdi. Anadolu Kartalı'nın 3-0 kazandığı maçta bazı isimler ön plana çıktı. Alanyaspor deplasmanına götürülmeyen ve performansı yeterli bulunmayan Emrehan Gedikli sahanın yıldızıydı. Genç oyuncu 1 gol, 1 asist ile 2 gole katkıda bulundu ve iyi sinyaller verdi.

gaqqwbkw0aawflw-kopya.jpg


EMREHAN ÖNE ÇIKTI

Emrahan'ın kupadaki oyunu takımın bir diğer forveti Nelson Oliveira ile yarışa hazır olduğunun mesajı gibiydi. Muric ile sağ kanatta forma yarışı veren Louka Prip ilk golde Emrehan'a asist yaptı. Prip oyunu ile Muric ile yarışta öne geçmek istediğini gösterdi. Anadolu Kartalı'nın 10 numarası Yunus Mallı sezona en hazır başlayan oyuncu olmasına karşın performansı ile hayal kırıklığı oluşturmuştu. Maçta 1 gol attı.

gaqp8jbwwaasqhb-kopya.jpg
DENİZ ALKIŞ ALDI

Yunus takımını hücuma çıkartan oyunculardan bir tanesi olurken genç file bekçi Deniz Ertaş mücadelede 90 dakika sahada kaldı. Konyaspor ile yeni sözleşme imzalayan Deniz, Erbaaspor maçı sonrasında Beyoğlu Yeni Çarşı maçında da oyunun sonuna kadar sahada kaldı. Deniz Ertaş 2 maçta da gole izin vermedi. Konyaspor'un 2-0 önde olduğu maçta genç kaleci kritik bir kurtarış yaptı.

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :