Konyaspor'da oylamadan geçen kritik madde!

Anadolu Kartalı’nda 27 Kasım’da başkanlık değişimi ile birlikte gündem maddesi olan ve uzun süredir tartışılan şirketleşme konusunda somut adım atıldı. Genel kurul, Ömer Korkmaz yönetimine şirketleşme ile ilgili tasarruf etme yetkisini verdi.
Konyaspor'da oylamadan geçen kritik madde!

Konyaspor’da önceki yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa Ömer Korkmaz gelirken, gündem maddeleri arasında kritik bir maddenin oylaması yapıldı. Konyaspor eski Başkanı Fatih Özgökçen, Ekrem Coşkun ve son seçimde adaylığını ilan eden ancak seçime listesini veremeyen Bekir Akdemir’in de sıklıkla dile getirdiği Konyaspor’un şirketleşmesi konusunda yönetim kuruluna yetki verildi.

karar-gecti-001.jpg

KARAR YÖNETİME VERİLDİ

Buna göre Ömer Korkmaz ve yönetim Konyaspor’u şirketleştirerek halk arz dahil yeni işlemler gerçekleştirebilir. Konuyla ilgili Konyaspor Yüksek Divan Kurulu’nda tekrar istişare edileceği belirtildi. Konyaspor dernek statüsünden ayrılabilir. Ancak Başkan Ömer Korkmaz’ın acele karar almak istemediği ve durumu eksi ve artı yanlarıyla ele aldıktan sonra harekete geçebileceği öğrenildi.

karar-gecti.jpg

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :