Konyaspor’da parola puan

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 12.haftasında sahasında Beşiktaş ile oynayacak İttifak Holding Konyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Mutlak puan parolası ile çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlılar, lige verilen aradan sonra puan ile başlayarak üst sıralara tutunmak istiyor.
Konyaspor’da parola puan

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 12.haftasında 23 Kasım Cumartesi günü Beşiktaş’ı ağırlayacak. Çalışmalarını sürdüren Anadolu Kartalı, teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenmana ülke milli takımlarında bulunan Levan Shengelia ve Erdon Daci katılmazken, milli takımlardan dönen oyuncularımızdan Faruku Miya ilk bölümde takımla, daha sonra ayrı, Ozan Can Oruç ise takımdan ayrı çalıştı. Antrenmanın ilk bölümü koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken, daha sonra pas çalışması ve 7’ye 4 oyun ile devam etti. Oyuncular antrenmanı 10’a 10 oyun ve çift kale maç ile tamamladı. Mutlak puan parolası ile çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlılar, 12.hafta rakibi Beşiktaş karşısında puan alarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

İKİ TAKIMIN PUAN SAVAŞI

Ligin 11 haftası geride kalırken İttifak Holding Konyaspor, son haftalarda aldığı kötü sonuçları camiaya ve taraftara unutturarak Beşiktaş karşısında galip gelmek istiyor. Beşiktaş ise çıkışını sürdürmek için yeşil beyazlıları yenerek üst sıralara emin adımlarla tırmanmak istiyor. İki takım için alınacak puan ya da puanlar büyük öneme sahip olduğu karşılaşmada, sonucun ne olacağı merak konusu.

SHENGELIA KADRODA YER ALAMAYACAK

Sivasspor karşılaşmasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Levan Shengelia, Beşiktaş maçı kadrosunda yer alamayacak. Siyah beyazlılar karşısına Gürcü oyuncu Shengelia’nın yokluğunda çıkacak İttifak Holding Konyaspor’da tecrübeli teknik direktör Aykut Kocaman’ın ilk 11’i revize etmesi bekleniyor. Gürcü oyuncunun oynadığı kanatta Ömer Ali’yi oynatarak forvet konumunda da Boşnak golcü Riad Bajic’i oynatmayı düşünen Kocaman, Bajic’in bu şansı iyi değerlendirip kendini göstermesi bekleniyor.

•İBRAHİM DOĞAN / YENİ HABER GAZETESİ