Konyaspor'da Riad Bajic neden oynamıyor?

Atiker Konyaspor yönetimi Riad Bajic hakkında çıkan transfer iddialarını yalanlamasına rağmen Boşnak golcü yeşil beyazlıların son iki hazırlık maçında da kadroya dahil olamadı
Konyaspor'da Riad Bajic neden oynamıyor?

Atiker Konyaspor'da geçtiğimiz sezon 17 gol atan ve takıma büyük katkı sağlayan Riad Bajic hakkında çıkarılan 'takımdan gidiyor' iddiaları kulüp yönetimi tarafından yalanlanmıştı. Mustafa Reşit Akçay'ın sistemine uymadığı ve satılacağı iddia edilen Boşnak forvet oyuncusu hakkında çıkan transfer haberlerine karşı yeşil beyazlı yönetim, "Genç ve başarılı futbolcumuz Bajic’le ilgili bu haber kesinlikle gerçekleri yansıtmamaktadır. Futbolcumuzun transferiyle ilgili bir tasarrufumuz bulunmamaktadır. Riad Bajic’ten memnunuz ve birçok talep gelmesine rağmen satmayı düşünmüyoruz. Camiamızın bu tür haberlere itibar etmemesini özellikle rica ediyoruz” açıklamasında bulunmuştu.

SON 2 MAÇTA DA KADROYA GİREMEDİ

Yeşil beyazlı camia tarafından yapılan Bajic'ten memnunuz açıklamasına rağmen, genç golcü Atiker Konyaspor'un son iki hazırlık maçında kadroya giremedi. Anadolu Kartalı'nın Al Feiha ile 2-2 berabere kaldığı maçta sonradan oyuna dahil olan Riad Bajic daha sonra oynanan RB Leipzig ve Al Ahli maçlarının as ve yedek kadrosuna dahil edilmedi. Yeni Haber'e açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Daha önce de söylediğimiz gibi Riad Bajic'i göndermeyi düşünmüyoruz. Futbolcumuzun herhangi bir sakatlığı bulunmuyor.  Son iki maçta oynamaması Mustafa hocamızın takdiri. Ömer Ali Şahiner de son maçlarda forma giymedi. Teknik direktörümüz farklı oyunculara şans vererek onları deniyor. Bu futbolcularımızın takımdan gönderilmesi söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ