Konyaspor'da rota 3 puan!

Konyaspor, Süper Lig’in 31. haftasında iç sahada Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yapılan antrenmanla sürdürdü. 3 Nisan'da oynanacak olan zorlu mücadele öncesinde Anadolu Konyaspor takvim ayarlanması durumunda hazırlık maçı oynanacak.
Konyaspor'da rota 3 puan!

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında iç sahada Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yapılan antrenmanla sürdürdü. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Fahrudin Omerovic ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ülke milli takımlarında bulunan futbolcular Deniz Ertaş, Sokol Cikalleshi, Alexandru Cicaldau ve Teenage Hadebe katılmadı.

antrenman.png

HAZIRLIK MAÇI PLANI

Altyapı takımlarından Emir Gündoğdu, Ömer Faruk Halaç, Utku Eriş, Ömer Sağlam ve Semih Kocatürk çalışmada yer aldı. Antrenman, sahada koşu ve topla yapılan ısınma ile başladı. Pas ve gol çalışması işle devam eden antrenman, çift kale maç ile sona erdi. 3 Nisan'da oynanacak olan zorlu mücadele öncesinde Anadolu Konyaspor takvim ayarlanması durumunda hazırlık maçı oynayacak.

 Muhabir
Etiketler :