Konyaspor'da rota kupaya döndü 

Süper Lig’de 4 maçlık aranın ardından galibiyetle tanışan Atiker Konyaspor, hız kesmeden kupadaki rövanş maçına hazırlanmaya başladı
Konyaspor'da rota kupaya döndü 

ZTK 5.turunda yarın deplasmanda 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Batman Petrolspor’u konuk edecek Atiker Konyaspor, Karabükspor lig maçının ardından ara vermeden hazırlıklarına başladı. Kayacık Tesisleri’nde Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler gözetiminde yapılan antrenmanda Karabükspor maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular salonda rejenerasyon (yenileme) çalışması yaparken, sakat oyuncuların tedavilerine devam edildi. Diğer oyuncular ise sahada koşu ve ısınma hareketleri başlayan antrenmanı 4’e 2 top kapma çalışması ile sürdürdü.

MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANACAK
Bu arada Atiker Konyaspor’un yarın oynayacağı Batman Petrolspor karşılaşmasına futbolseverler alınmayacak. Geçen sezon Türkiye Kupası finalinde Başakşehir’i penaltılar sonrasında eleyen ve kupanın sahibi olan Atiker Konyaspor’da taraftarlar, şampiyonluğu abartılı yaşamıştı. Şampiyonluk sonrası Eskişehir Stadı’nın zeminine inen ve futbolcularla şampiyonluğu doyasıya yaşayan yeşil-beyazlı taraftarlara TFF tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti. O yüzden yarınki karşılaşmaya Konyaspor taraftarları alınmayacak.