Konyaspor'da sistem değişiyor! Aykut Kocaman tarih verdi

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, yaşanan puan kayıplarının ardından oyun sisteminin değişeceğinin sinyallerini verdi. Kocaman, oyunu hızlandıracak oyuncu seçimleri yapacağını ifade etti
Konyaspor'da sistem değişiyor! Aykut Kocaman tarih verdi

OYUN HIZLANACAK
Basın toplantısında konuşan Kocaman, ‘Haftada bir maç oynuyoruz. Gerginliği ve psikolojisi yüksek maçlar oynuyoruz. Geç başladığımız görev de bir yandan da yarışma halindeyiz. Son anda karar verirken, oynayan takıma doğru gidiyoruz. Milli maç arası oyun tarzıyla ilgili belirleyici olacak. Araya kadar 2 maç daha var. Acabalarla geçireceğimiz günler olacak. Milli maç arası bizim için önemli bir dönem olacak. Oyunla ilgili sıkıntım yok ama bu yönde daha çok gelişmeliyiz. Bu oyunu daha da hızlandıracak oyuncu seçimleri bu süreç içinde arayışı halinde olacağız. Bunun yanında esas itibariyle sezon sonunu beklemek daha mantıklı olacak gibi. Hedeflediklerimizden daha az kaybederek sezon sonunu beklemek ve bu yönde hamleler yapmak en büyük hedeflerimizden biri olacak’ dedi.

HER ŞEY YOLUNDA GİDİYOR
Takımın gidişatıyla alakalı olarak çok fazla anormal bir durumun olmadığını dile getiren Kocaman, ‘Beklentilerin farkındayım. İniş ve çıkışlar olabilir. Son 5 maçta elimizde olmayan nedenlerle kazanamadığımız maçlar oldu. Takımla ilgili ölçümlerimi yaptım. Büyük değişkenlikler olmayacak. Anlık durumları fırsata çevirmek adına çalışıyoruz. Nasıl ki kazanınca takımın özgüven ve alışkanlıkları oluyorsa kazanmadığınız zaman da bunun tam ters oluyor. Bunları gözlemleyerek bunları sorgulamak ve düzeltmek adına çalışacağız. Üçüncülükle altıncılık arasındaki yarışta önümüzdeki sezona aktaracağımız önemli bir tecrübe olacak. Hem yarışacağız hem de gelecek sezonun altyapısını hazırlamak amacındayız’ diye konuştu.