Konyaspor'da son durum!

Süper Lig'in perdesi İstanbul'da kapandı. Beşiktaş sahasında Trabzonspor'u 2-0 geçti. 24. haftada Çaykur Rizespor ile puanları paylaşan Konyaspor deplasmandaki galibiyet hasretine son veremedi. Gelecek hafta Ankaragücü'nü konuk edecek Anadolu Kartalı'nda bütün yollar 3 puana çıkıyor.
Konyaspor'da son durum!

Trendyol Süper Lig'de 24. hafta pazar akşamı oynanan Beşiktaş,Trabzonspor maçı ile sona erdi. Siyah beyazlıların 2-0 yendiği mücadele sonrasında perde kapandı. 20 kez topun ağlarla buluştuğu haftada 7 takım 3 puan ile maçı tamamladı, 3 maçta ise eşitlik bozulmadı. Konyaspor, Rizespor deplasmanında 0-0 berabere kaldığı haftada ateş hattında alınan sonuçlarla birlikte puan durumunda değişiklik oldu.

aw134085-03-kopya.jpg

KRİTİK KAYIPLAR

Konyaspor 24. haftada Rizespor'un konuğu oldu. Puan ihtiyacı olan yeşil beyazlılar, deplasmanda kazanamama serisini bozmak için çıktı. 17 kez rakip kaleye şut çekerek son haftalarda en çok gole yaklaştığı maçlarından birisini oynayan Anadolu Kartalı skoru bulamadı. Karşılaşma başladığı gibi bitti. Konyaspor 19. Sırada puanı 22. Yeşil beyazlıların ateş hattından çıkması için artık 4 puana ihtiyacı var.
befe2d9e46c7686ef28a006724c27d62-kopya.jpg

RAKİP ANKARAGÜCÜ

Süper Lig'de genel görünümde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ve Galatasaray'ın amansız yarışı devam ediyor. İki takımda deplasmanda hata yapmadı. Beşiktaş 3. mücadelesinde Trabzonspor'u İstanbul'da geçit vermedi. Pendikspor puan kazanmaya devam etti, kırmızı beyazlılar Adana Demirspor'u yenerek potadan çıktılar. Konyaspor 25. haftada sahasında Ankaragücü'nü ağırlayacak.

ankaragucu.jpg

 Muhabir
Etiketler :