Konyaspor'da Stanojevic yeni sezonla ilgili mesajlarını verdi

Stanojevic basının karşısına çıktı. Deneyimli Hoca, yeni sezonda agresif ve dinamik bir takım oluşturmak istediklerinin mesajını verdi. 10-6 ve forvet transferlerine ihtiyacı olduğunu ifade eden Stanojevic, gençlerle özel olarak ilgilendiklerini sözlerine ekledi.
Konyaspor'da Stanojevic yeni sezonla ilgili mesajlarını verdi

TÜMOSAN Konyaspor’da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, takımın akşam antrenmanının bir bölümünü basına açık gerçekleştirdi ve yeni sezon öncesi basın mensuplarıyla konuştu. Yeni sezon öncesi mesajlar veren Tecrübeli Teknik Adam, Konya’da başlayan ilk kamp sürecinde gençlerle çalıştıklarını ve onlarla özel olarak ilgilendiklerini söyledi. Stanojevic’in gündeminde transferde vardı.

stanojevic-001.png

"10-6 ve FORVET İSTİYORUM"
Stanojevic şunları söyledi, “Kamp için ilk çalışmalarımızı kendi sahamızda başladık. Fiziksel ve medikal olarak oyuncularımızla çalışıyoruz. 14 oyuncu ile çalışıyoruz ve durumlarını yakından takip ediyoruz. Konya’da en son bir hazırlık maçı yapacağız ve yolumuza kimlerle devam edip etmeyeceğimize bakacağız. Transfer konusunda 10, 6 ve bir de forvet pozisyonlarına ihtiyacımız var” diye konuştu.

dinamik.jpg

"DİNAMİK BİR TAKIM İSTİYORUM"
Türk futboluna alıştığını belirten Stanojevic, Türkiye’deki futbol ile ilgili, “Buradaki oyuna alıştığımı söyleyebilirim. 6 aylık süreç geçirdim. Süper Lig teknik açıdan güçlü ve yarışmacı maçların olduğu bir lig. Sürpriz sonuçlar çıkabiliyor. Konyaspor’u gelecek sezon oynatmak istediğim futbol ise rakip sahasına daha çok giren ve sürekli gol arayan dinamik bir takım olmasını istiyorum” dedi.

 Muhabir
Etiketler :