Konyaspor'da teknik direktör adayları

Konyaspor'da Hakan Keleş ile ayrılık resmiyet kazanırken, teknik direktör arayışları hazırlandı. Listenin başında Ömer Erdoğan ve Bülent Korkmaz var. Dün akşam itibariyle Hamza Hamzaoğlu ismi de yeşil beyazlılarla anılıyor.
Konyaspor'da teknik direktör adayları

Konyaspor'da Hakan Keleş ile ayrılık resmiyet kazanırken, teknik direktör arayışları hazırlandı. Aykut Kocaman önceki gün yaptığı açıklamada çalışmayı düşünmediğini ifade etmişti. Yönetim diğer adaylar üzerinde görüşmelerini sürdürüyor. Adaylar arasında ön plana iki isim çıktığı öğrenildi. Son olarak Alanyaspor'u çalıştıran Ömer Erdoğan ile bir dönem Konyaspor'da görev alan Bülent Korkmaz.

korkmaz-kopya.jpg

3 İSİM VAR

Transfer sürecinin başlamasıyla kadroyu güçlendirmek isteyen yönetim önce teknik direktör konusunu çözmek istiyor. Konyaspor'da iki aday haricinde bir isim daha listeye eklendi, Hamza Hamzaoğlu. Son olarak Eyüpspor'da görev alan Hamzaoğlu ile de görüşüleceği öğrenildi. Ancak öncelik Ömer Erdoğan ile Bülent Korkmaz'da olacak. Pazar günü deplasmanda İstanbulspor'a konuk olacak Anadolu Kartalı'nı Atletik Performans Antrenörü Serhat Sezgin hazırlıyor.

erdogan.jpg

hamzaoglu.jpg

 Muhabir