Konyaspor'da transfer gündemi

Forvet arayışlarına devam eden Konyaspor, Adana Demirspor'un golcüsü M'Baye Niang transferi için kulübüyle görüşme gerçekleştirdi. Transferde olumsuz bir gelişme yaşanmazken oyuncuya başka kulüpler de talip.
Konyaspor'da transfer gündemi

Konyaspor, Niang için şartları zorluyor. Forvet arayışlarına devam eden Konyaspor, Adana Demirspor'un golcüsü M'Baye Niang transferi için kulübüyle görüşme gerçekleştirdi. Sezon başında Anadolu Kartalı'nın prensipte anlaştığı ancak teknik heyetin veto ettiği Senegalli golcü, Güney ekibinde 16 maçta 8 gol, 1 asist yaptı. A. Demirspor'dan ayrılmasına kesin gözle bakılan oyuncu için görüşmeler hızlandı.

transfer.jpg


TRANSFERLERDE SON DURUM

Transferde olumsuz bir gelişme yaşanmazken, tek sorun Niang için başka takımların da devrede olması. İtalyan gazeteleri Niang için Genoa'nın istekli olduğunu belirtti. Görüşmeler devam ediyor. Diğer yandan Antalyaspor maçına kadar 2-3 oyuncu ile son noktaya gelen Konyaspor futbolculardan haber bekliyor. Olumlu geri dönüşlerin olması halinde transferler yetişecek. İlk etapta 4-5 oyuncu gündemde.

 Muhabir
Etiketler :