Konyaspor'da transfer listesi şekilleniyor

2023-2024 sezonu 2. Transfer dönem, 11 Ocak’ta başlıyor. Konyaspor’da teknik heyet transfer dönemine kadar toplanacak puanlar hedefine ulaştı. Hakan Keleş yönetim ile görüşerek transfer listesini sunacak. Raporda 4-5 oyuncu var.
Konyaspor'da transfer listesi şekilleniyor

Konyaspor’da transfer dönemine kısa bir süre kala çalışmalar hızlandı. Anadolu Kartalı’nda Teknik Direktör Hakan Keleş, Kayserispor maçı sonrası gelen soru üzerine transferle ilgili bilgi verdi, “Transferde iyi oyuncu almak için maliyet gerekiyor. Yönetimimiz de fedakarlık yapıyor. Bazı bölgelerde eksiklerimiz, bazı bölgelerde ise alternatif oyuncularımız yok. Görüşmeler devam ediyor”

liste-hazir-2.jpg

EKSİK BÖLGELER

Konyaspor, 11 Ocak’ta başlayacak 2023-2024 sezonu 2. Transfer döneminde 4-5 oyuncu alma planı yapıyor. Yeşil beyazlılarda transfer listesinin başında forvet oyuncusu ve 6 numara var. Ofansif orta saha ile sağ bek çalışması da devam ediyor. Ayrılmak isteyen veya kontratı bittikten sonra devam etmek istemeyen futbolcularla görüşülecek ve transfer listesinde yeniden güncelleme yapılacak.

 Muhabir
Etiketler :