Konyaspor'da transfer yasağıyla ilgili ilk yorum!

Konyaspor'da FIFA'dan alınan 3 dönemlik transfer yasağının detayları belli oldu. Konuyla ilgili Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ açıklamalarda bulundu.
Konyaspor'da transfer yasağıyla ilgili ilk yorum!

Konyaspor'da FIFA'dan alınan 3 dönemlik transfer yasağının detayları belli oldu. Elde edinilen bilgilere göre yeşil beyazlılar yaklaşık 1 milyonluk futbolcu alacağından dolayı transfer yasağı cezasını aldı. Ancak kulüp miktarın düşük olduğu için ödenip yeniden transfer tahtasının açılacağını bildirirken asıl önemli olan bundan sonra gelecek davalar olduğu öğrenildi. Başkan 7 dava açıldığını bildirmişti.

fifa.webp


TRANSFER TAHTASI AÇILACAK

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, "Bu ceza sportif bir ceza değil. Daha önceki dönemlerde oyuncuların FIFA'ya açtıkları davalar bugün FIFA tarafından onandı ve bizim önümüze geldi. Bu olay abartılacak tarzda bir olay değil. 3 dönem denmesi de 3 dönem boyunca futbolcuların alacaklarını ödemediğimiz takdirde futbolcuların tekrar dava açabilecek olması. Biz en kısa sürede bahsi geçen ödemeleri yaparak transfer tahtamızı açacağız" dedi.
konyaspor-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :