Yunus Mallı: "Kendimi ispatlamak istiyorum”

Konyaspor'da yeni transferden Yunus Mallı antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Mallı "Tekrar futboldan zevk alıp kendimi ispatlamak istiyorum” dedi.
Yunus Mallı: "Kendimi ispatlamak istiyorum”

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında İstanbulspor’u konuk edeceği mücadelenin hazırlıklarına Teknik Direktör Stanojevic’in yönetiminde devam etti. Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda taraftara açık gerçekleştirilen antrenmanı kulüp başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri de locadan takip etti. Isınma hareketleriyle başlayan idman, pas oyunuyla devam etti. Futbolcular daha sonra taktik çalışma gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ve yeni transfer Yunus Mallı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden yeni transferlerden Yunus Mallı, “Yoğun bir kamp dönemi geçirdik. Özellikle son 2 hazırlık maçı hem oyun olarak hem de skor olarak iyi bir performans sergiledik. Bu özgüvenle Cumartesi günü inşallah sezona da iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takımda herkes bir an önce sezonun başlamasını istiyor. İnşallah güzel bir başlangıç yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

“Tekrar futboldan zevk alıp kendimi ispatlamak istiyorum”

Kendi performansına değinen Mallı, “Açıkçası son yıllar istediğim gibi gitmedi farklı nedenlerden dolayı. Ama ben önüme bakmak istiyorum. Kendime inanıp, güvenip geldim buraya. Tekrar futboldan zevk alıp kendimi ispatlamak istiyorum. Buranın futbolculuğuma hem de kişiliğime uygun bir yer olduğunu düşünüyorum ve hissediyorum. Şimdiye kadar da her şey çok iyi gitti. Herkes tarafından iyi karşılandım. Konyaspor camiasına teşekkür etmek istiyorum. İnşallah güzel olacak, buna inanıyorum” diye konuştu.

Etiketler :