Konyaspor'da Yunus Mallı kendini göstermek istiyor

Almanya'da gösterdiği performans sonrasında A Milli Takım'a kadar yükselen Yunus Mallı, anlaşma sağladığı Konyaspor kulübünde kariyerindeki son zamanlardaki düşüşü durdurarak yeniden yükselişe geçmek istiyor. Konyaspor, Erzurum kampına çağırdığı oyuncunun sözleşmesini toplu imza ile duyurmak istiyor.
Konyaspor'da Yunus Mallı kendini göstermek istiyor

Yunus Mallı çalışmalarını hızlandırdı. Yeşil beyazlıların kulüpsüz statüsünden takıma kazandırdığı Yunus Mallı, yapılan 1+1'lik anlaşma sonrasında takımın Erzurum'daki kampında çalışıyor. Almanya'da gösterdiği oyunla Milli Takım'a kadar yükselen Mallı, Bundesliga'da Mainz 05'deki performansıyla dikkat çekmişti. 31 yaşındaki oyuncu daha sonra yükselişini sürdüremedi ve Süper Lig'e geldi.

yunus-malli.jpg

YENİ BİR MEYDAN OKUMA
Önce Trabzonspor'da forma giyen Yunus Mallı, 23 maçta gole etki yapamadı ve Kasımpaşa'nın yolunu tuttu. Mallı, İstanbul ekibinde 11 maçta 1 gol attı. Konyaspor yönetimi potansiyeline yatırım yaptığı oyuncunun kendisini göstereceğine inanırken performansı dikkatle izlenecek. Oyuncu tarafı ise kariyerindeki son zamanlardaki düşüş ardından transferi yeni bir meydan okuma olarak görüyor.

 Muhabir
Etiketler :