Konyaspor'daki gelişmeler yurt dışında ilgi çekti

Konyaspor’daki kötü gidişat Sırbistan’da yankı buldu. Stanojevic’in ülkesindeki bir internet sitesi 49 yaşındaki hocanın takımıyla golü ve galibiyetinin olmadığı, yönetimin yedek kulübesini değiştirebileceğini yazdı.
Konyaspor'daki gelişmeler yurt dışında ilgi çekti

Sırbistan İnternet sitesi 24sedam Aleksandar Stanojevic’in Türkiye’deki durumunu yakından takip ediyor. Sitede geçen haftaki Fenerbahçe yenilgisi sonrası Stanojevic için Giresunspor maçının önemi vurgulanmış, Stanojevic’in takımının hiçbir maçta gol atmadığının altı çizilmişti. Pazar günkü maçta beraberlik sonrası takımın kötü gidişatının devam ettiği belirtilen sitede önemli ifadeler kullandı.

aw841455-10-kopya.jpg

GOL VE GALİBİYET YOK
Stanojevic Konyaspor taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı başlığıyla çıkılan haberde, “ Stanojević ilk kez yenilgiden kaçındı, ancak Konya taraftarları yine hayal kırıklığına uğrattı.Aleksandar Stanojević'in Konya'ya gelişinden bu yana bu takım ligde ne galibiyet ne de gol gördü. Giresunspor maçı 0-0 sona erdi, ligdeki 5 mağlubiyet serisine son verdiler. Düşme hattındaki takıma puan kaybettiler ” denildi.

sirp-basin.png

1 MİLYON EURO
Site Hoca’nın Konyaspor’daki geleceği hakkında ise yönetimin yeni bir teknik adama bakabileceğini, Konyaspor’u Stanojevic’in 1 milyon euro tazminatının zorlayacağı altı çizildi. İfadede, “Giresunspor maçı bu sonucun kulüp sahiplerini yedek kulübesine başvurmaya zorlaması muhtemeldir. Yedek kulübesinde değişiklik yapılabilir” Stanojevic’in ülkesindeki medya Konyaspor’u takip ediyor.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :