Konyaspor'dan 3 yıllık 'İttifak'

Konyaspor’a geçtiğimiz 5 sezonda forma ve tribün sponsorluğu yapan ittifak holding, beş yıllık desteğin ardından bu kez de takıma isim sponsoru oldu. Konyaspor ve İttifak Holding, 2022 yılına kadar isim sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardı. Anadolu kartalının, 3 sezon boyunca takım ismi, “İttifak Holding Konyaspor” olacak.
Konyaspor'dan 3 yıllık 'İttifak'

Konyaspor’un son 5 sezondur değişmez sponsorlarından olan İttifak Holding, bu yıl ise isim sponsoru olarak kulübe destek vermeye devam ediyor. Konyaspor ve İttifak Holding, 2022 yılına kadar isim sponsorluğu konusunda anlaşmanın sonrasında dün Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda gerçekleştirilen töreninin ardından takımın adını “İttifak Holding Konyaspor” yapan sözleşmeyi imzaladılar.

‘SPONSORLUKLAR KULÜPLERİN CAN SUYUDUR’

İmza töreni öncesi konuşan Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk, “Bugün burada isim sponsorluğumuzun anlaşmasını imzalamak adına sizlerle bir araya geldik. İttifak Holding geçtiğimiz yıllarda Konyaspor’umuza büyük katkılar sağlamıştı. Geçtiğimiz sezon İttifak Holding ile iştiraki bulunan firmalar formamızın sırtında ve tribün isminde yer almıştı. Bu sene yaptığımız görüşmeler neticesinde, isim sponsorluğu noktasında “İttifak Holding Konyaspor” olarak devam edecektir.
Bilindiği gibi Anadolu kulüpleri için olmazsa olmazı sponsorluklardır. Bizim sabit gelirlerimizin yanı sıra sponsorluklar kulüplerin can suyudur.“ dedi.

“İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bey ile görüşmemizde kendisi seve seve isim sponsoru olacağını söyledi” diyen Başkan Hilmi Kulluk, “Yaptığımız ziyarette Konya Valimizin katkıları da çok büyük oldu. Sponsorluk anlaşmamızın iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah, Adese’ye bol kazanç verir, anlaşmalardaki bu rakamları büyüterek gideriz. Son olarak, İttifak Kurulu Yönetim Başkanı ve yönetimine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Her iki taraf için de hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

‘İTTİFAK ETTİK KONYASPOR’U ŞAMPİYON YAPMAYA’

Yeşil beyazlı ekibin 5 yıldır sponsorluğunu yapan İttifak Holding, bu kez de Konyaspor’a isim sponsoru oldu. Gerçekleştirilen imza töreninde söz alan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdere, “ Öncelikle yapmış olduğumuz iş birliğinin taraftara, spor camiamıza, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bildiğiniz üzere 5 yıldır Konyaspor’umuzla ittifak içindeyiz. Bu yıl, bu güzel birlikteliğin altıncı yılı. Konya’nın en önemli kuruluşlarından biri olarak, takımımızı desteklemenin, öncelikli sorumluluklarımızdan biri olduğunu düşünüyoruz” dedi. “Tüm paydaşlarımızın kenetlenmesi durumunda İttifak Holding Konyaspor’umuzun çok iyi yerlere geleceğinden şüphe duymuyoruz” şeklinde konuşan Akdere, “Bu her zaman böyle olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bu takım, bu stad, bu ruh, bu şehrin ortak sinerjisi ve başarısıdır. O yüzden üzerimize düşüni yapmaktan asla geri kalmayız.İşte bu duygu ve düşünceler ile Konya’mıza, Konyalıya, vatanımıza, milletimize ve insanlığa yeni katkılar üretirken diyoruz ki ‘İttifak Ettik Konyaspor’u Şampiyon Yapmaya’ ” ifadelerini kullandı.

BİR FUTBOLCU BONSERVİSİYLE ALINACAK

Basın mensuplarının sorularına cevap veren Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk, imza töreni sonrası bir de önemli bir müjde verdi. Başkan Kulluk, “Şunu da ifade etmek istiyorum. Mehmet Bey kibarlık yaptığından ötürü söylemedi. Bu müjdeyi ben veriyim. Anlaşma süresi içerisinde, Aykut hocamızın tasvip edip onayladığı bir futbolcuyu, İttifak Holding bonservisiyle alacak ve Konyaspor’umuza hediye edecek.” şeklinde konuştu.

İmza töreninin ardından İttifak Holding Konyaspor’un Başkanı Hilmi Kulluk ve İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdere, Konyaspor formasıyla ve çift başlı kartalla poz verdiler.