Konyaspor'dan Altay'a ziyaret

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk, Başkan Yardımcısı Celalettin Yılmaz ve As Başkan Mehmet Günbaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti
Konyaspor'dan Altay'a ziyaret

Ziyarette bir konuşma yapan Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk “Öncelikle görevinizin hayırlı ve daim olmasını diliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kollarınızı sıvadığınız günden bu yana icraatlarınızın yanı sıra Konyalılar ile yakın iletişimde içinde olmanız ve bazı sorunları ivedi bir şekilde çözüme kavuşturmanızla birlikte halkımızın ve camiamızın büyük teveccühünü kazandınız. Bu kadar kısa sürede bu kadar çok seviliyor olmanızı şehrimiz adına büyük bir kazanç olarak görmekteyiz. Spor kamuoyundaki genel kanı ise yeni dönemde Zat-ı Alinizin Konyaspor’a ve Konya Sporuna büyük katkıda bulunacağınız yönünde. Bizler Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu olarak şehrimizin en büyük markası haline gelen Konyaspor’umuzu desteklerinizle layık olduğu, hak ettiği yere taşıyabilmeyi ve burada kalıcı olmayı hedefliyoruz. Bizler bir grup Konyaspor sevdalısı olarak Olağanüstü Genel Kurulda delegelerimizin izni ve onayıyla seçildik. O gün bugündür kulübümüzün bütün sorunlarını masaya yatırarak gece gündüz demeden çalıştık. İşleyişte aksayan yönleri tespit ettik ve hemen müdahalede bulunduk. Aynı zamanda sportif anlamda da Atiker Konyaspor’umuzu en üst seviyeye taşıyabilmek ve taraftarımızın gurur duyacağı bir takım oluşturabilmek için çabalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Önümüzdeki sezon özellikle iç saha maçlarımızda sizi aramızda görebilmeyi çok isteriz. Kadim şehir Konya’mızın yönetiminde söz sahibi olan çok değerli isimlerin tribünde olması, inanıyoruz ki bambaşka bir heyecanı ve birlikteliği beraberinde getirecek. Bu vesileyle tekrar destekleriniz için kulübümüz ve camiamız adına teşekkür ediyor varlığınızla birlikte yeni sezonda çok daha güçlü bir Atiker Konyaspor’u izleteceğimizi burada ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.   

Hilmi Kulluk’un ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise “Nezaket ziyaretiniz için teşekkür ederim. Ben de başta Sayın Başkanımız Hilmi Kulluk olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyor, görevlerinizde başarılar diliyorum. Tabi Atiker Konyaspor bizim dış dünyaya açılan en büyük pencerelerimizden biri. Bu açıdan baktığımızda Konyaspor’umuzu sadece şehri yönetenlerin ve siz değerli idarecilerimizin değil, kendini bu topraklara adamış herkesin koruyup, kollayıp, destek olması gereken bir müessese olarak görüyoruz. Dolayısıyla bizim hem Konyaspor’umuza hem de Konya’mızdaki bütün amatör branşlara destek olma gibi bir misyonumuz var. Hep birlikte el ele vererek şehrimizin incisi Konyaspor’umuzu taşıyabileceğimiz en üst seviyeye taşımak durumundayız. Biz doğru, planlı, programlı ve faydalı her türlü projenin arkasındayız. Görev ve sorumluluklarımız dahilinde yapabileceğimiz her şey için buradayız, sizinleyiz Konyaspor camiasıyla birlikteyiz. İnşallah bu sezon mümkün olan her fırsatı değerlendirerek Atiker Konyaspor’umuza tribüne gelerek destek sağlayacağız ve sizlerle, hemşerilerimizle beraber olacağız. Tekrar zorlu ve meşakkatli görevlerinizde üstün başarılar diliyor, nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Hilmi Kulluk, Büyükşehir Belediye Başkanına üzerinde isminin bulunduğu 42 numaraları forma ve Atiker Konyaspor’un lisanslı ürünlerinden oluşan hediyelerini takdim etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da Başkanı Hilmi Kulluk’a “Mesnevi” hediye etti.