Konyaspor'dan beIN Sports açıklaması

Konyaspor, Başkan Hilmi Kulluk’un Olağanüstü Genel Kurulda yaptığı konuşma sırasında yayıncı kuruluşla ilgili sarf ettiği sözlerin yanlış anlaşıldığını açıkladı
Konyaspor'dan beIN Sports açıklaması

İşte Hilmi Kulluk'un yeni açıklaması

"“Bugün gerçekleştirdiğimiz Olağanüstü Genel Kurul’da delegelerimize teşekkür konuşması yaptığım sırada tahmini bütçe üzerine sorulan bir soru üzerine Beinsports’un en büyük gelir kalemimiz olduğunu, ancak yayıncı kuruluşun kulüplere taahhüdünü ‘ödememe talebi’ ile karşı karşıya kaldığımızı, bu nedenle Kulüpler Birliği’nin bu gündemle başkanları toplantıya davet ettiğini ifade ettim. Konuşmamda harfi harfine söylediğim ve çarpıtılan cümlem aynen şöyledir. “Belki öyle bir gün gelecek ki bu gelirler de gelmeyecek. İş daha da kötüye gidecek. Bizim buradaki en büyük gelirimiz Digitürk şimdi o bile bakın ben BURADAN ÇIKARIM BELKİ diyor.”

Kamuoyunda yer aldığı gibi Beinsports Türk futbolundan çıkmak istiyor şeklinde bir beyanım yoktur. Sadece bizim değil, diğer 18 kulübün en büyük gelir kaynağı olan Beinsports’un mevcut durum göz önüne alındığında böyle bir ihtimali düşünebileceğini ifade ettim. Dolayısıyla genel kurulumuzda Beinsports grubunun bu talebiyle ilgili gerçekleşecek olan Kulüpler Birliği toplantısından bahsettim. Basına yansıyan tartışmaları takip ediyorum ancak meselenin özü budur. Söylediklerim ortadadır. Konunun medyada yer aldığı şekilde tartışılması bu konuyu farklı bir şekilde yansıtanların sorunudur.”