Konyaspor'dan Oliveira hamlesi

Forvet arayışlarına devam eden Konyaspor Portekizli hücum oyuncusu Nelson Oliveira'yı radarına ekledi. Nelson Oliveira için Suudi Arabistan ve Türkiye'den oyuncu için teklif var. Forvet oyuncusunun bonservisi elinde bulunuyor.
Konyaspor'dan Oliveira hamlesi

Forvet arayışlarına devam eden Konyaspor, Portekizli hücum oyuncusu Nelson Oliveira'yı radarına ekledi.Portekiz basının haberine Paok'tan ayrılan Nelson Oliveira için Suudi Arabistan ve Türkiye'den oyuncu için teklif olduğu ve oyuncunun nihai kararını 1-2 gün içerisinde vereceği belirtildi. Türkiye'de Eylül, Körfez'de ise 20 Eylül'de transfer bitiyor. Forvet oyuncusunun bonservisi elinde bulunuyor.

oliveira.png

KARİYER ZİRVESİ AEK

Futbol hayatına 2004 yılında Braga altyapısında başlayan Nelson Oliveira,Portekiz, İspanya, Fransa, İngiltere ve Yunanistan liglerinde oynadı. 32 yaşındaki oyuncu kariyer zirvesini AEK takımında yaptı. 1.86'lık forvet Yunan ekibiyle 70 maça çıktı. Nelson 26 gol attı ve 10 asist yaparak toplam 36 gole etki yaptı. Portekiz ile 17 maçta forma giyen Oliveira 2 gol attı. Oyuncunun piyasa değeri 1.2 milyon euro.

 Muhabir
Etiketler :