Konyaspor’dan galibiyet hazırlığı

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig’in 8.haftasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 2 hafta üst üstte galip gelen yeşil beyazlılar, sarı kırmızılılar karşısında da 3 puan alıp yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.
Konyaspor’dan  galibiyet hazırlığı

Süper Lig  2019-2020 Cemil Usta Sezonu 8.haftasında İttifak Holding Konyaspor, 21 Ekim Pazartesi günü sahasında Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak. 6.haftada Kayserispor’u ve 7.haftada da deplasmanda Kasımpaşa’yı yenen yeşil beyazlılar, Yeni Malatyaspor karşısında da galip gelmek istiyor. Hazırlıklarını galibiyet üzerine kuran Konyaspor, üst sıralara tutunmak istiyor. Anadolu Kartalı, rakibi karşısında galip gelerek yeni bir seri oluşturmaya çalışacak. Hazırlıklara ara vermeden çalışan Anadolu Kartalı, bugün saat 17.00’de yapacağı antrenmanla çalışmalara devam edecek.

MİYA VE JAHOVİC DİKKAT ÇEKİYOR

Lig’in 8.haftasında karşılaşacak Konyaspor ve Yeni Malatyaspor’da, Farouk Miya ve Adis Jahovic iki takımda dikkat çeken isimler arasında bulunuyor. Bu sezon Süper Lig’de Adis Jahovic en fazla gol atan oyuncu konumundayken,  sarı kırmızılı Guilherme 5 asistle en çok asist yapan oyuncular arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra Anadolu Kartalı’nda bu sezon en fazla gol atan oyuncu arasında Farouk Miya bulunurken, Miya aynı zamanda bu sezon Süper Lig’de en fazla gol atan orta saha oyuncusu konumunda da bulunuyor.

KOCAMAN,  YALÇIN’DAN ÜSTÜN

Konyaspor’un tecrübeli teknik direktörü Aykut Kocaman ile Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Sergen Yalçın, 21 Ekim Pazartesi günü oynanacak karşılaşma ile 6.maçına çıkacak. Kocaman 5 karşılaşmanın üçünde galibiyet sevinci yaşarken, Sergen Yalçın ise oynanan karşılaşmalardan sadece birinde 3 puan sevinci yaşandı. İki takım bir kez de birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve puanları paylaşmak zorunda kaldı. •YENİ HABER / MEHMET SERKAN ŞAFAK