Konyaspor'dan Hançerli'ye veda ziyareti!

Atiker Konyaspor Asbaşkan Mehmet Günbaş ve Genel Müdür Bahri Bıçakçı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi makamında ziyaret etti
Konyaspor'dan Hançerli'ye veda ziyareti!

Daha önceki dönemlerde Konyaspor’a, sonrasında ise pilot takıma ev sahipliği yapan Tevfik Lav Tesisleri konusunda büyük destekleri olan Mehmet Hançerli’ye Konyaspor’a desteklerinden ötürü teşekkür eden Asbaşkan Mehmet Günbaş “Özellikle amatör branşlara katkılarınız herkesin malumu. Konyaspor özelinde de desteklerinizi unutmayacağız. Zor günlerimizde yanımızda oldunuz. Camiamız ve kulübümüz adına teşekkür ediyoruz ”dedi.Daha sonra Günbaş, Belediye Başkan Mehmet Hançerli’ye üzerinde isminin yazılı olduğu Atiker Konyaspor forması hediye etti.

Ziyarette konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise “Konyaspor’un bugünkü durumu bizleri gururlandırıyor. Sistemli ve planlı ne yaptığını bilen bir yönetim, teknik heyet ve futbolcu grubunun başarılarına şahitlik ediyoruz. Temennimiz odur ki; Konyaspor yakında elde ettiği Süper Lig 3’lüğünün üzerine çıkacak ve bu şehre şampiyonluğu tattıracaktır. Başta Sayın Başkan Hilmi Kulluk ve çok değerli yönetim kurulu üyeleri olmak üzere teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.