Konyaspor'dan iddialar üzerine açıklama geldi

Konyaspor Genel Kurul Sekreteri Sertaç Tuza, genel kurul haberlerinin doğru olmadığını ve yeni sezon çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Konyaspor'dan iddialar üzerine açıklama geldi

Konyaspor'da yeni sezon öncesi genel kurul kararı alınacağı yönünde haberler üzerine Konyaspor Kulübü Genel Sekreteri Sertaç Tuza'dan yazılı açıklama geldi. Bildiride yeni sezon hazırlıklarının devam edildiğini ve genel kurul haberinin doğru olmadığı belirtildi. Başkan Fatih Özgökçen ise önümüzdeki günlerde açıklama yapacak.

Sertaç Tuza imzalı metinde şu ifadelere yer verildi, "Bildiğiniz gibi bir sezonu daha geride bıraktık. Takımımız elli puan barajını aşarak ligi tamamladı. Yine bizim dönemimizde Konyaspor'umuz en çok puan topladığı dönemi yaşadı ve Avrupa Kupalarında mücadele etti. Bu bağlamda yeni sezon hazırlıklarına da tüm hızıyla başladık. Teknik Direktörümüz Aleksandar Stanojevic'in raporu doğrultusunda transfer görüşmelerimize devam ediyoruz.

HABERLER DOĞRU DEĞİL

Bu süreç içerisinde bazı medya organlarında ve sosyal medya platformlarında ortaya atılan ‘Konyaspor Genel Kurul'a gidecek!’ haberleri kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Yönetimimiz, 5 Haziran 2021 tarihinde göreve gelmiş ve gece gündüz demeden Konyaspor Kulübümüzün geleceği için çok çalışmıştır. Bu şehrin en değerli markasını en üst seviyeye getirmek üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz. Geçtiğimiz iki sezon olduğu gibi takımımızın başarısı için yeni sezonda da elimizden geleni yapacağız.

BAKANLAR İLE GÖRÜŞÜLECEK

22 Haziran günü 101. yaşını kutlayacağımız yüz yıllık çınar Konyaspor'umuz, tüm şehrin ve Konyalıların ortak paydasıdır. Bu süreçte şehrimizin büyüklerinin, yöneticilerinin ve sanayicilerimizin desteğini bekliyoruz. Kulübümüzün daha iyi yerlerde olması açısından hepimizin elini taşın altına koyması gerektiğine inanıyoruz. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde görevlendirdiği dört Konyalı bakanımızdan randevu talebinde bulunduk. En kısa zamanda bakanlarımızla görüşülecek, kulübümüzün geleceği noktasında fikir alışverişinde bulunulacaktır.

BAŞKAN AÇIKLAMA YAPACAK

Şunun da altını çizerek ifade etmek istiyorum. Başkanımız Fatih Özgökçen, en kısa zamanda şehrimizdeki basın mensuplarıyla bir araya gelecek, gündeme dair açıklamalarda bulunacaktır.

 Muhabir
Etiketler :