Konyaspor'la adı anılıyordu...Antalyaspor'la anlaştı!

Antalyaspor, Atiker Konyaspor ile de adı anılan Çaykur Rizespor'dan Deniz Kadah ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Konyaspor'la adı anılıyordu...Antalyaspor'la anlaştı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, geçen sezon Çaykur Rizespor'da forma giyen 30 yaşındaki santrfor Deniz Kadah'ı transfer etti.

Deniz Kadah, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, kendisini iki yıllığına Antalyaspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İmza törenine Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk'ün yanı sıra asbaşkan Nurettin Ünal, Şefik Öz ve yönetici Salih Peker katıldı.

Başkan Öztürk, törende yaptığı açıklamada, sportif ve insani açıdan takdir ettikleri bir futbolcuyu kadrolarına kattıklarını söyledi.

Deniz Kadah'ın Antalyaspor'a katkı sağlayacağına inandığının altını çizen Öztürk, futbolcunun daha önce Almanya'da oynadığı dönemde ve Çaykur Rizespor forması altındaki performansını beğendiğini anlattı.

Avrupa'da oynama hedeflerinin olduğunu aktaran Öztürk, "Deniz, hava toplarında ve yerde iyi olması, attığı goller ve fiziğini iyi kullanabilmesi nedeniyle tam bir santrfor. Basit oyununu oynayan, teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu. Kendisiyle inşallah başarılı olacağız. Hedeflerimiz doğrultusunda bir transfer. Türk statüsündeki oyuncuları fazlalaştırmak adına bir adım attık. Hem defansif hem de ofansif yönü çok iyi olan bir oyuncu." diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig fikstürüne de değinen Öztürk, ilk maçı sahalarında oynamalarının avantaj olacağını belirterek, "İkinci maçımızı da Alanyaspor ile oynamak çok keyifli olacak. Onların sahalarındaki ilk maçlarının da bizimle olması çok güzel." ifadelerini kullandı.

Deniz Kadah: Her maç 1 gol

Futbolcu Deniz Kadah ise Antalyaspor'a transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Önümüzdeki sene daha iyi başarılar elde etmek istiyorum. Belki de Avrupa'da oynarız." ifadesini kullandı.

Başkan Öztürk'ün "Kaç gol atacaksın?" şeklindeki sorusuna deneyimli futbolcu, "Her maç 1 gol." yanıtını verdi.