Konyaspor'un aklında Antalya var!

Süper Lig’e 3-2’lik Erzurumspor galibiyetiyle hızlı bir giriş yapan Atiker Konyaspor, cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor’u da yenerek galibiyet serisine başlamanın hesabını yapıyor
Konyaspor'un aklında Antalya var!

Atiker Konyaspor’da cumartesi günü oynanacak Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıkları Kayacık Tesisleri’nde sıkı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Erzurum galibiyetiyle moral depolayan Anadolu Kartalı, Akdeniz ekibini de dize getirerek çıkışını sürdürmek ve bayram tatiline moralli gitmenin planını kuruyor. Yeşil-beyazlılarda Basın Sözcüsü Recep Çınar da ‘Sezonun ilk deplasman müsabakası olacak. İyi mücadele edip kazanmak istiyoruz. Antalyaspor, Kayserispor ile oynadığı müsabakayı kaybetti. Kendi saha ve seyircisi önünde kazanmak isteyecektir. Ancak takımımıza güveniyoruz. Üç puan için Antalya'ya gidiyoruz’ ifadelerini kullandı.

ÜSTÜNLÜK KONYASPOR’DA
Anadolu Kartalı, Süper Lig’in 2. haftasında Antalyaspor’a konuk olacak. İki takım arasındaki son 10 karşılaşmaya bakıldığında Anadolu Kartalı’nın Akdeniz ekibine karşı üstünlüğü bulunuyor. Söz konusu maçlarda yeşil-beyazlılar, 4 galibiyet aldı. Antalyaspor 2 kez kazanırken, bu galibiyetlerden birisini hazırlık maçında elde etti. İki takım arasındaki 4 müsabaka ise eşitlikle sonuçlandı. Bu maçlarda Konyaspor rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kalesindeki 9 gole ise engel olmadı.