Konyaspor'un kalesi taş gibi!

Atiker Konyaspor, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde çıktığı 8 maçın ilk yarılarında kalesini gole kapatmayı başardı. Yeşil-beyazlılar, aynı zamanda söz konusu 8 haftalık bölüme bakıldığından en çok puan toplayan takımlar arasında yer alıyor
Konyaspor'un kalesi taş gibi!

YÜKSELİŞ İSTATİSTİKLERE YANSIDI
Atiker Konyaspor, 3. Aykut Kocaman döneminde üst sıraları ve Avrupa kuplarını gözüne kestirdi. Konyaspor’un teknik direktör Aykut Kocaman ile birlikte yakaladığı başarılı grafik ve yükseliş, sayısal verilere de yansıdı. Anadolu Kartalı, Kocaman yönetiminde 8 haftayı geride bırakırken bazı dikkat çekici istatistiklere imza attı.

İLK YARILARDA GOL YEMEDİ
Yeşil-beyazlı takım, Aykut Kocaman’ın teknik direktörlüğünde sahaya çıktığı maçlarda elde edilmesi zor bir istatistik yakaladı. Konyaspor, Kocaman’ın takım başında olduğu dönemde oynadığı 8 karşılaşmanın ilk yarılarında kalesinde gol görmedi. Kocaman’ın öğrencileri, söz konusu müsabakaların ilk 45 dakikasında ise 2 kez rakip fileleri sarmasını bildi.

İKİNCİ DEVRE HEM ATTI HEM YEDİ
Anadolu Kartalı, söz konusu 8 maçlık süreçte ilk 45 dakikanın tam tersi bir ikinci devre performansı sergiledi. Atiker Konyaspor, bu müsabakaların ikinci devrelerinde 7 kez topu ağlarında gördü. Yeşil-beyazlılar, karşılaşmaların ikinci 45 dakikasında ise 8 kez gol sevinci yaşadı. Konyaspor, istatistiklere konu olan 8 maçın dördünde ağlarında top görmedi.

SERKAN FORMUNUN ZİRVESİNDE
Atiker Konyaspor’un başarılı file bekçisi Serkan Kırıntılı, son haftalarda formda bir görüntü sergiliyor. Tecrübeli kaleci, Süper Lig’de Konyaspor’un kalesini koruduğu son 4 maçın 3’ünde kalesinde gole izin vermedi ve yalnızca 1 gol yedi. Başarılı eldiven bu tek golü, 2-1 kazanılan Erzurumspor mücadelesinin 59. dakikasında Taylan Antalyalı’dan yedi. Son Bursaspor karşılaşmasında da kalesinde devleşen Serkan, yaptığı kritik kurtarışların yanında bir de penaltı çıkarmayı başardı.