Konyaspor'un kupa serüveni! Maçtan son bilgiler

Ziraat Türkiye Kupası’nda 4. Tur heyecanı yaşanacak. Hakan Keleş’in talebeleri 2. Lig temsilcisi Beyoğlu Yeni Çarşı’yı ağırlayacak. 15.00’da başlayacak olan mücadeleyi Yunus Dursun yönetecek. Tek maçlı sistemde kazanan üst tura yükselecek.
Konyaspor'un kupa serüveni! Maçtan son bilgiler

TÜMOSAN Konyaspor kupa sınavında. Anadolu Kartalı, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde sahasında İstanbul temsilcisi Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşı karşıya gelecek. Kupada 3. Turda Erbaaspor’u 3-0 geçen yeşil beyazlılar Beyoğlu karşısında üst tur için sahaya çıkacak. Tek maç sistemine göre oynanacak olan mücadelede düdük Yunus Dursun’da olacak.

konyaspor.jpg

YEDEK AĞIRLIKLI ÇIKACAK

Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Hakan Keleş’in kupa mücadelesinde yedek ağırlıklı, az forma şansı bulan futbolcuları oynatması bekleniyor. Transfer dönemi öncesinde tüm oyuncularına ihtiyacı olduğunu söyleyen Hakan Hoca, futbolcularından oynama isteğini sahaya yansıtmasını istiyor. Türkiye Kupası’nda ilerlemek isteyen Anadolu Kartalı geçen sezon son 16 turunda kupaya veda etmişti.

rak-forma-bekliyor-003.jpg


RAK FORMA BEKLİYOR

Konyaspor’un Hırvat orta saha oyuncusu Niko Rak, kupa mücadelesinde oynaması bekleniyor. Son olarak 3. Tur mücadelesinde Erbaaspor maçında ilk 11 başlayan genç oyuncu kilidi çözen golde asist yapmış, performansıyla alkış almıştı. Stanojevic döneminde yedeklerde de kendisine yer bulamayan Rak, Hakan Keleş sonrasında daha fazla forma şansı bulmaya başladı. Bu sezon kupada 74, Süper Lig’de 8 dakika oynayan Niko’nun 1 asisti var. 20 yaşındaki oyuncu kupa maçını bekliyor.

dursun-ile-ilk-mac-001.jpg

DURSUN İLE İLK MAÇ

Konyaspor’un sahasında oynayacağı Beyoğlu Yeni Çarşı mücadelesinde düdük genç hakem Yunus Dursun’da olacak. 30 yaşındaki Mardin Bölge Hakemi olan Dursun 72. Karşılaşmasını yönetecek. Konyaspor karşısında ilk maçına çıkacak olan Yunus Dursun, Beyoğlu takımı adına da ilk kez düdük çalacak. Mücadelenin hakemi son olarak Bandırmaspor’un Altay’ı 2-0 yendiği maçta görev aldı.

konyaspor-maca-hazir.png
Konyaspor maça hazır!

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde 6 Aralık Çarşamba günü saat 15.00’te Beyoğlu Yeni Çarşı’yı konuk edecek Konyaspor, yaptığı antrenmanla hazırlıklarına tamamladı. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken 5’e 2 ile devam etti. Futbolcular, pas ve şut çalışmasının ardından taktik çalışma ile antrenmanı tamamladı. Tek eleme sisteminin uygulanacağı maçta takım hata yapmak istemiyor.

 Muhabir
Etiketler :