Konyaspor'un listesinde bulunan Morutan'ın yeni adresi!

Konyaspor'un transfer döneminde listesinde bulunan ancak transferi gerçekleşmeyen Olimpiu Morutan Ankaragücü ile el sıkıştı. Galatasaray'ın onay vermesi durumunda Rumen oyuncu gelecek sezonda Süper Lig'de mücadele edecek.
Konyaspor'un listesinde bulunan Morutan'ın yeni adresi!

Morutan'ın yeni adresi belli oluyor. Konyaspor'un transfer döneminde yer alan ve görüşmelerde belli bir aşamaya geldikten sonra olumsuz olarak sonuçlanan Olimpiu Morutan, Başkent'e gidiyor. Yayıncı kuruluşun haberine göre oyuncu Ankaragücü ile anlaşma sağladı. Galatasaray'ın ciddi olarak yatırım yaptığı ancak istediği karşılığı alamadığı oyuncusu ile ilgili sarı lacivertliler transfer aşama kaydetti.

morutan.png

KONYASPOR TRANSFERDEN VAZGEÇMİŞTİ
Galatasaray kiralık göndermek istediği 24 yaşındaki oyuncuyla ilgili onay vermesi durumunda Morutan Süper Lig'de kalacak. Sarı kırmızılılar transferi için 4.2 milyon euro bonservis ödediği Rumen futbolcu, Sarı-Kırmızılı forma altında toplam 36 maça çıktı 8 gole etki yaptı. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Morutan ile ilgili görüştüklerini doğrulamış ancak farklı istekler üzerine vazgeçtiklerini açıklamıştı.

 Muhabir
Etiketler :