Konyaspor'un mart puantajı!

Mart ayının puantajı çıkartıldı. Konyaspor geride kalan mart ayı içerisinde 3 maça çıktı. Omerovic’in talebeleri iki kez deplasmanda oynarken son dakikalarda kaybettiği puanlara rağmen 5 puan cebine koydu. Anadolu Kartalı’nın nisan fikstürü yoğun.
Konyaspor'un mart puantajı!

Süper Lig’de geride kalan mart ayının puantajı çıkartıldı. Fahrudin Omerovic ile birlikte puan durumunda ivme yakalayan yeşil beyazlılar buna karşın ateş hattının hemen bir basamak üzerinde yer alıyor. Anadolu Kartalı, geçtiğimiz ayda 3 müsabakaya çıktı. Pendikspor’u deplasmanda 2-0 yenen yeşil beyazlılar rakibi ile arasındaki puan farkını açtı. İç sahadaki tek maç ise Demirspor ile oynandı.

mart-raporu-001.jpg


3 MAÇ, 5 PUAN

Adana Demirspor maçında iki kez öne geçen Konyaspor, son dakikalarda skoru koruyamadı ve 1 puana razı oldu. Fahrudin Omerovic’in talebeleri mart ayının son müsabakasını yine İstanbul’da oynadı. Karagümrük maçında öne geçen yeşil beyazlılar skoru koruyamadı, rakibiyle puan farkını açma şansını kaybetti. Milli maçlar ve seçim sonrasında Konyaspor 3 Nisan’da Trabzon’u ağırlayacak.

 Muhabir
Etiketler :