Konyaspor'un milyonları çöpe gitti!

Süper Lig bitse de disiplin kurulunun cezaları bitmedi. Bu sezonun en çok PFDK’ya sevk edilen kulüplerinden birisi olan Konyaspor, son gelen ceza ile birlikte toplam 1.8 Milyon TL para cezası ödedi. Gelirlerden kesilen para cezalarına, yeşil beyazlılar itiraz etmesine rağmen sonuçsuz kaldı.
Konyaspor'un milyonları çöpe gitti!

Lig bitti cezalar bitmedi. Spor Toto Süper Lig’de 2022-23 sezonunun perdesinin kapanmasına rağmen PFDK’dan cezalar gelmeye devam ediyor. Bu sezon en çok disiplin kuruluna sevk edilen kulüplerinden birisi olan Konyaspor, toplam 2 milyona yakın para cezası ödedi. Yeşil beyazlıların nakit vermediği, gelirlerinden kesildiği ceza miktarı dudak uçuklattı. Son cezalarla birlikte 1.8 Milyon para boşa gitti.

pfdkya-abone-1.jpg

EKSTRADAN 200 BİN TL
Anadolu Kartalı disiplin kurulundan 26. Haftaki Galatasaray maçına kadar yaklaşık 1 milyon ceza kesilmişti. Konyaspor’un sarı kırmızılıları 2-1 yendiği mücadeledeki saha olaylarından dolayı yeşil beyazlılar 612 Bin TL ile rekor cezaya çarptırıldı. Ligin son haftasına kadar PFDK’ya sevk edilmeyen Konyaspor, ligin son maçında da disiplin kurulunun yolunu tuttu. Toplam 200 bin TL daha ceza aldı.

pfdkya-abone-2.jpg

MUSLUK BİTTİ
Arabam.com Konyaspor böylece 2022-2023 sezonunda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 1.8 Milyon’dan fazla ceza ile gelirinden mahrum kaldı. Yeşil beyazlı kulüp kesilen cezalara zaman zaman sosyal medya hesabından itiraz etmesine rağmen karşılık bulmadı. Kulüplerin zor durumda kaldığı ekonomik durumda bir de camialara kesilen para cezaları gelir kayıplarını arttırıyor.

 Muhabir
Etiketler :