Konyaspor'un rakibi Adanaspor...İşte zorlu mücadele öncesi son bilgiler

Süper Lig’de duraklama dönemi yaşayan Atiker Konyaspor, bugün saat 16.00’da deplasmanda Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Aykut Kocaman ve talebeleri, Adana’dan zaferle dönerek 4 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor
Konyaspor'un rakibi Adanaspor...İşte zorlu mücadele öncesi son bilgiler

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta maçında Atiker Konyaspor, ligde kalma mücadelesi veren ezeli rakibi Adanaspor’a konuk olacak. Çalkantılı bir süreci geride bıraktıktan sonra toparlanma sürecine giren Atiker Konyaspor, zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek kötü günlere sünger çekmeyi amaçlıyor. Hazırlıklarını bugün tamamlayarak Adana’ya giden yeşil-beyazlılar, kampa girerek maç saatini beklemeye çekildi.

4 MAÇTIR KAZANAMIYORUZ
Atiker Konyaspor, ligde oynadığı son 4 maçta da galibiyet yüzü görmedi. Bu süreçte Beşiktaş ile Gençlerbirliği’ne yenilen ekibimiz, Antalyaspor ve Trabzonspor ile de berabere kaldı. Duraklama dönemi geçiren Anadolu Kartalı, 2 puan toplayarak beklentilerin altında kaldı. Aykut Kocaman ve talebeleri, Adanaspor’u yenerek kötü gidişata son vermenin hesaplarını yapıyor.

KARTAL, DAHA ÜSTÜN
Atiker Konyaspor ile Adanaspor bugün Spor Toto Süper Lig’de 10.kez karşılaşacak. İki takım arasında daha önce oynanan maçlarda Konyaspor’un galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor. Oynanan 9 maçta yeşil-beyazlı temsilcimiz, 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Adanaspor, Konyaspor karşısında aldığı 2 galibiyeti de sahasında oynadığı maçlarda aldı. Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan maçı Anadolu Kartalı, Vukovic’in golüyle 1-0 kazanmıştı.

3 OYUNCU KART SINIRINDA
Atiker Konyaspor'da Adanaspor maçında 3 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekipte Jagos Vukovic, Deni Milosevic ve Dimitar Rangelov’un ligde 3’er sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncular, karşılaşmada sarı görmeleri durumunda cezalı duruma düşecekler ve önümüzdeki hafta Konya’da oynanacak Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek.

DÜDÜK MELER’DE OLACAK
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, karşılaşmada hakem Halil Umut Meler’in düdük çalacağını açıkladı. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda saat 16.00’da başlayacak müsabakada Meler'in yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacakken, maçın dördüncü hakemi Emre Malok olacak. Meler, son olarak geçen sezon Atiker Konyaspor’un Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olduğu maçta düdük çalmıştı.

TARAFTARLAR, ÇIKARMA YAPACAK
Atiker Konyaspor’u taraftarları, Adana deplasmanında da yalnız bırakmayacak. Anadolu Kartalı’nı gittiği her yerde destekleyerek moral aşılayan yeşil-beyaz sevdalıları, sabah saatlerinde Adana’ya hareket edecek. 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda kendilerine ayrılan yeri doldurmaları beklenen taraftarlar, Atiker Konyaspor’a maç boyunca tezahüratlarla destek olacak. İki ezeli rakibin maçında olay çıkmaması için Adana emniyetinin geniş güvenlik önlemleri aldığı öğrenildi.

Yeni Haber