Konya’ya atanan öğretmenler güllerle karşılandı

2014 Yılı Eylül Dönemi Öğretmen Ataması sonucu Konya’ya atanan öğretmenler güllerle karşılandı.
Konya’ya atanan öğretmenler güllerle karşılandı

2014 Yılı Eylül Dönemi Öğretmen Ataması sonucu Konya’ya atanan öğretmenler güllerle karşılandı. 
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki karşılama töreninde Konya’ya atanan öğretmenleri İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy güllerle karşıladı. Karşılama törenini ardından İl Milli Eğitim Müdürü Gürsoy ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, tarafından aday öğretmenlere atama kararnameleri verildi.
Konya'ya 1461 öğretmenimiz atandı ilk atamada bu bizim için oldukça güzel bir rakam. Özellikle öğretmen açığımızın olduğu ilçelerimizdeki açık inşallah sizlerle kapanmış olacak. Yarından itibaren çocuklarımızın başında olacaksınız. İşlerimizi kolaylaştırmak adına kararnameleri Cumartesi Pazar arkadaşlarımız çalıştı ve tüm kararnameler ilçelere gönderildi. Açıktan ve kurumlar arası atanan 20 öğretmenimiz hariç. Yarın da sınıflarda olalım. Çocuklarımız 4 gözle sizi bekliyorlar. Atamanız bir hafta gecikmeli oldu, meclis yetkisinden dolayı. Ama biz bu süreyi olabildiğinde hızlandırmaya gayret ettik. Hepimizi başarılar diliyorum" diye konuştu.
2014 Yılı Eylül Dönemi Öğretmen Atama sonucu Konya’da İlk Atama bin 435, açıkta ve kurumlar arası atama 20, milli sporcu 6 olmak üzere toplam bin 461 öğretmen ataması gerçekleştirildi.