Konya’ya müjde var! İkinci muayene istasyonu yakında açılıyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Konya'ya yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında açıklama yaptı. İşte o çok önemli açıklama.
Konya’ya müjde var! İkinci muayene istasyonu yakında açılıyor

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı'nın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bütçe görüşmeleri esnasında Konya'nın ulaşım sorunları ve yatırımları ile ilgili sorduğu sorulara yönelik cevabı Bakan Ahmet Arslan imzasıyla yazılı açıklama yapılarak verildi.

Mustafa Kalaycı'nın Konya araç muayene istasyonuyla ilgili son durumu sorması üzerine, Konya il merkezinde 1 adet, Akşehir, Beyşehir, Ilgın, Karapınar, Seydişehir, Çumra ve Ereğli ilçelerinde de l'er adet olmak üzere toplam 8 adet sabit araç muayene istasyonu bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet seyyar araç muayene istasyonu ile 1 adet gezici traktör muayene istasyonu da hizmet vermektedir. Diğer taraftan, Konya ili merkezinde ikinci araç muayene istasyonu yapımı devam etmekte olup 2018 yılı Şubat ayı sonunda hizmete açılması planlanmaktadır" denildi.