Konya'ya şehit ateşi düştü

Irak'ın kuzeyinde şehit olan 2 askerden Piyade Teğmen Fikret Dinçer'in (26) acı haberi, Serik'te yaşayan ailesine verildi.
Konya'ya şehit ateşi düştü

Irak'ın kuzeyinde, ikmal konvoyunun geçişi sırasında, el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 2 askerden Piyade Teğmen Fikret Dinçer'in acı haberi, Antalya Serik'teki ailesine verildi. Orta Mahalle 1017 Sokak'ta oturan ve ilçede servis şoförlüğü yapan baba Ali Dinçer ile anne Zübeyde Dinçer'e çocuklarının şehit olduğu haberi verildi. Şehidin ailesinin oturduğu eve, Türk bayrağı asılırken, sokağa da taziye çadırı kuruldu. Evli ve 6 aylık kız babası olan şehit Fikret Dinçer'in, gelecek hafta kız kardeşinin düğünü için ilçeye gelmeye hazırlandığı öğrenildi. Şehit Piyade Teğmen Fikret Dinçer'in, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine bağlı Dönüklü Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

KONYA'DAKİ EŞİNE ACI HABER ULAŞTI

Şehitlerimizden Piyade Teğmen Fikret Dinçer’in Konya'da bulunan eşine acı haber ulaştı.

Merkez Selçuklu ilçesi Binkonutlar Mahallesi Erenkaya Caddesi Kayahan Sitesindeki eve, sağlık ekipleri eşliğinde gelen askeri yetkililer şahadet haberini Şerife Dinçer'e verdi.

6 aylık bir kız bebeği bulunduğu öğrenilen Teğmen Fikret Dinçer'in servis şoförlüğü yapan babası Ali ile annesi Zübeyde Dinçer'in Antalya'nın Serik ilçesinde yaşadığı öğrenildi.

Dinçer'in kız kardeşinin düğünü için gelecek hafta baba ocağına gelme hazırlığı içinde olduğu bildirildi. Alınan ilk bilgilere göre şehidimizin cenazesi, Konya’da toprağa verilecek.