Korkmaz'a G.Saray'da yeni görev!

Konya Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz, Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Federasyonu 5.Olağan Genel Kurulu'nda 2. Başkanlığa seçildi.
Korkmaz'a G.Saray'da yeni görev!

Dünya genelinde 130, Türkiye'de ise 110 derneğin bağlı olduğu ve aktif 120 bin üyesi olan Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Federasyonu'nun 5. Olağan Genel Kurulu Türk Telekom Arena Stadında yapıldı.

Katılımın yüksek olduğu genel kurulda mevcut başkan Eren Cicioğlu, yeniden Federasyon Başkanlığına getirildi. Konya Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Sıtkı Korkmaz ise 2. Başkanlığa seçildi. Federasyonun önümüzdeki dönemde Galatasaray Spor Kulubü yönetimiyle iç içe çalışacağı belirtildi.


Genel Kurulu değerlendiren Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Federasyonu 2. Başkanı Sıtkı Korkmaz, Federasyonun giderek büyüdüğünü ve küresel ölçekte adından söz ettiren bir kuruluş olduğunu ifade etti. Gaziantepspor maçı öncesinde TT Arena'da yapılan 5. Olağan Genel Kurulun birlik ve beraberlik havasında geçtiğini ifade eden Korkmaz, "Şampiyonluğa emin adımlarla yürüdüğümüz bu haftalarda Galatasaray dernekleri de hedefe kilitlendi. Futbol takımımız bu yıl inşallah 4. yıldızı da göğsümüze takarak bizleri gururlandıracak. Önümüzdeki süreçte Galatasaray Spor Kulübü yönetimiyle iç içe çalışarak, kulümüzün daha ileri noktalara gitmesi için elimizden gelen gayreti fazlasıyla yerine getireceğiz" dedi.