Korkunç cinayet! Polise gidip 'öldürdüm' dedi

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde, kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada eşi Özgü O.'yu ekmek bıçağı ile defalarca bıçaklayarak öldüren Cemal O., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Korkunç cinayet! Polise gidip 'öldürdüm' dedi

Kocaeli’nin Çayırova ilçesi Özgürlük Mahallesi 223. Sokak’ta, edinilen bilgilere göre, Cemal O. (37) ile eşi Özgü O. (32) arasında kıskançlık sebebiyle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın yerini kavgaya bırakması sonrasında Cemal O. eline aldığı ekmek bıçağı ile Özgü O.’yu defalarca bıçakladı.

POLİSE GİDİP, ''ÖLDÜRDÜM'' DEDİ

Kanlar içinde kalan Özgü O. hayatını kaybederken, Cemal O. evden ayrıldı. Sabah saatlerinde Cemal O. polis merkezine giderek eşini öldürdüğünü söyleyip, teslim oldu. Polis ekipleri, Cemal O.’dan aldıkları anahtarla gittikleri evde Özgü O.’nun cansız bedeniyle karşılaştı. 

BAZI AKRABALARIYLA GÖRÜŞÜYORMUŞ

Ekipler tarafından yapılan incelemelerin ardından Özgü O.’nun cenazesi otopsi incelemesi için morga kaldırılırken, Cemal O.’nun ifadesinde eşini bazı akrabaları ile görüşmemesi konusunda uyardığını ve bu sebepten dolayı aralarında tartışma çıktığını iddia ettiği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan katil koca, daha sonra adliyeye sevk edildi. Adliyedeki ifadesi sonrasında hakim karşısına çıkartılan şahsın tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verildi. 

Kaynak: