Korukır: “Kaliteli bir takımdan aldığımız 1 puan değerli"

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, "1 puan kendi sahamızda aldığımız için 1 puan gibi gözükebilir ama çok kaliteli bir takımdan aldığımız için de değerli olduğunu düşünüyorum" dedi.
Korukır: “Kaliteli bir takımdan aldığımız 1 puan değerli"

TFF 1 Lig'in 3. haftasında sahasında Sivasspor ile golsüz berabere kalan Samsunspor'da Teknik Direktör Engin Korukır, maçın ardından yaptığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

2. yarıdaki etkili oyunlarıyla maçı kazanabileceklerini ifade eden Korukır, "Rakip Süper Lig oyuncularından kurulan bir takımdı. Oyuncularım rakibi çok büyütmeden, abartmadan Fair-Play çerçevesinde mücadele etti. Maçın hakemi de çok temiz bir yönetim gösterdi. Kendisine teşekkür ediyorum. 1 puan kendi sahamızda aldığımız için 1 puan gibi gözükebilir ama çok kaliteli bir takımdan aldığımız için de değerli olduğunu düşünüyorum. İki takım da pozitif yönde maçı kazanmak için mücadele etti. Özellikle ilk yarı Sivasspor'un kazanmak için daha iyi oynadı. Ama ikinci yarı da biz oyunu dengeledik, hatta tamamen rakibin üzerine yıktık. Şunu itiraf edeyim: Rakip 10 kişi kalınca endişelendim. 10 kişi kalan takımların direnci artıyor. Ama yine de çok iyi mücadele ettik. Özellikle antrenmanlarda en çok gol çalışıyoruz. Ama 3 haftadır bir türlü gol atamıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: