Köyde cinnet! Eşini, oğlunu ve gelinini vurdu!

Sivas merkeze bağlı Karayün köyünde bir kişi, boşanma davası açan eşini av tüfeğiyle öldürdü, oğlu ve gelinini yaraladı.
Köyde cinnet! Eşini, oğlunu ve gelinini vurdu!

Alınan bilgiye göre, köyde çiftçilik yapan ve psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilen A.Y. (55), 30 yıllık eşi F.Y'nin (47) boşanma davası açtığını öğrendi.

Bu nedenle eşiyle tartışmaya başlayan A.Y, av tüfeğiyle önce karısı F.Y, ardından da aynı evde yaşayan oğlu M.Y. (28) ile gelini H.Y'yi (27) yaraladı.

İhbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından F.Y. ile M.Y, Numune Hastanesi, H.Y. ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

F.Y, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kollarından yaralandığı belirtilen H.Y. ve M.Y'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından zanlı A.Y, evin yakınındaki tuvalete saklandı.

Jandarma ekiplerinin gelmesiyle tuvaletten çıkan ve teslim olan zanlı, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Üç çocukları bulunan çiftin sorunlar yaşadığı ve F.Y'nin dün eşine boşanma davası açtığı öğrenildi. Olay sırasında M.Y. ve H.Y'nin 1 yaşındaki kızlarının evde olduğu belirtildi.

Köy sakinlerinden Ahmet Susuz, gazetecilere, sabah saatlerinde Sivas'a giderken evin önündeki kalabalığı görünce durduklarını söyledi.

Eve geldiklerinde A.Y'nin eşi ile oğlu ve gelinini vurduğunu öğrendiklerini belirten Susuz, "Vurduktan sonra gitmişti, sonradan baktık ki tuvalete girmiş. Çıktı kendi kendine, geldi. 'Ben buradayım.' dedi." ifadelerini kullandı.