Köylü Tarım 4 kıtaya üretim yapıyor

Köylü Tarım 4 kıtaya üretim yapıyor

Konya 13.  Uluslararası Tarım Fuarı; Konya Tarım 2015, Konya Ticaret Odası – TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. Bu yıl 13.’sü düzenlenen Konya Tarım 2015 Fuarı, sektörün önemli temsilcilerini bir araya getiriyor. Köylü Tarım da 24-28 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda,  yerini alan önemli isimlerden.

 

KÖYLÜ TARIM, EN İYİYİ ÜRETMEYİ HEDEFLİYOR

Fuarda yer alan simlerden Köylü Tarım,  yurtiçi ve yurt dışından ziyaretçilerini bekliyor. Köylü Tarım Müşteri İlişkileri Yönetmeni Hasan Asil firmaları hakkında bilgi verdi. Asil, “1964 yılında Özer Makine ismiyle kurulan firma 1981 yılında Karatay Sanayisine taşınarak ticari ismini Köylü Tarım Makineleri olarak değiştirmiştir. 1995 yılında şirketleşen Köylü Tarım 1997'de 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde halen faaliyetini sürdürdüğü fabrikasına taşındı. Köylü Tarım Makineleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1.800 metre kare kapalı toplam 4.000 metre kare bir alanda üretimini sürdürüyor. Köylü Tarım, başta Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, Ukrayna, Uruguay, Bulgaristan, Makedonya, Suriye, İran, Irak, Azerbaycan ve Yemen olmak üzere 4 kıtadan pek çok ülkeye ihracat yapıyor. Kurulduğu günden beri sürekli gelişim felsefesi ile hareket eden Köylü Tarım, sürekli geliştirdiği üretim teknolojisinin yanı sıra insan kaynaklarına da yatırım yaparak daima en iyiyi üretmeyi hedefliyor” diye konuştu.

FREZELİ ARA ÇAPA MAKİNELERİ İLGİ GÖRÜYOR

Köylü nerede bereket orada sloganı ile çalıştıklarını anlatan Asil, “Konya bir tarım şehri , bu nedenle makinalarımızı çiftçiler yakından inceliyor. Sıraya ekili, sebze pancar, pamuk, mısır, tütün, domates, çilek ve ayçiçeği gibi bitkilerin aralarını çapalamak için ideal olan bu makine işlenen toprakta taban yapmamakta, gübre teşkilatı takılarak aynı anda gübre atabilmekte, topraktaki nemin korunmasını sağlamakta veya yabani otlara karşı tam bir mücadele sağlıyor” dedi.

“KENDİ KENDİMİZİN RAKİBİYİZ”

Her geçen gün teknolojiye ayak uydurduklarını anlatan Asil, “ İşletmemiz süratle artan teknolojik gelişmeye ayak uydurmak için kalite uygulamalarına büyük önem veriyor ve sektörde lider olmayı amaçlıyor. Üretimde sıfır hatayı hedefleyerek dünya standardında üretim yapıyoruz. Organizasyon kültürünün toplam kalite anlayışına uygun hale getirilmesi ile kuruluşun rekabet gücünün geliştirilmesi temel amacımızdır. Hammaddeden müşteriye teslime kadar  geçen her aşamada kalite denetimiyle  faaliyetlerimiz değerlendiriyoruz. Böylelikle işletme sektöründeki,  yerimizi korumayı kendi kendimizin rakibi olma noktasına gelmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla en üst yöneticiden en kıdemsiz personele kadar sektörde lider olma ve müşteri memnuniyeti ilkelerine inanmış bir kadro ile geleceğe güvenle bakıyoruz” ifadelerini kullandı.