Koyuncu Fiat’tan yılsonu kampanyası

2017 yılının son günlerine yaklaşırken Koyuncu Fiat müşterilerine en uygun fırsatları sunuyor. Koyuncu Fiat’ın 30 bin liradan başlayan ve faizsiz 20 aylık taksit imkânı sunan kampanyaları oldukça dikkat çekiyor.
Koyuncu Fiat’tan yılsonu kampanyası

Yılın son çeyreğine girilirken müşterilerine en uygun kampanyaları sunmaya çalıştıklarını söyleyen Koyuncu Fiat Ticari Araç Satış Şefi Selamet Demirhan, “Roadhow olarak yapılan bu etkinliğimiz  genel merkezimiz tarafından yapılan bir etkinliktir. Tüm Türkiye gezilerek Fiat marka ticari araçların tanıtımı yapılıyor. Piyasada pek bilinmeyen araç modellerimiz getirilerek burada tanıtımı yapılıyor. Bu anlamda ticari araçlarımızın tanıtımını yaptığımızdan sanayi bölgelerini tercih ediyoruz. Bu kapsamda Şekerciler Sitesi içindeki esnafımıza araçlarımızın tanıtımını yapıyoruz.” dedi.

20 AY SIFIR FAİZLİ  KAMPANYALAR

Fiat ticari araçlarda çok cazip kampanyaların olduğunu belirten Demirhan, “2017 yılının sonlarına doğru yaklaşırken bu dönemin en iyi kampanyasını yine Fiat sunuyorr. Fiat  Fiorino modelimizin benzinli versiyonunu piyasaya sunduk ve bu aracımız fiyat olarak şu anda piyasanın en cazip arabası konumunda bulunuyor. Ayrıca dizel Fiorino’larımızda 30 bin lira peşin faizsiz 20 ay taksitle kampanyalarımız var. Ducato’larda ise 60 bin lira peşin, 0.99’dan başlayan vadelendirme imkanı sunuyoruz.  Ayrıca stoklarımızda bulunan 2017 model fullback modellerimizde yaklaşık 15-16 bin liralık indirimlerimiz var.” şeklinde konuştu.

5-1-3-003.jpg

“YIL SONU FIRSATLARINI KAÇIRMAYIN”

Yılbaşı ile birlikte araç fiyatlarında değişikliğin olacağını ve bu anlamda yıl sonu kampanyalarının kaçırılmaması gerektiğine de değinen Demirhan, “Marka olarak Konya’nın lideri olan Koyuncu Fiat bayii değerli müşterileri sayesinde her sene üstüne koyarak daha da büyüyor. Yılın son çeyreğine girilirken kampanyalar da iyileştirildi ve müşterilerimize en cazip kampanyaları sunuyoruz. Bu anlamda araç almayı düşünenlerin bu kampanyaları kaçırmamalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü yıl başından sonra Motorlu Taşıt Vergisi (MTV)’de bir değişiklik olacak. Özel Tüketim Vergileri ve bandrollerin fiyatı değişmiş olacak. O nedenle araç almayı düşünenlerin yıl başından önce araç almaları çok daha avantajlı olacaktır.” ifadelerini kullandı.

İSMAİL KOÇ / YENİ HABER GAZETESİ