KTO Karatay Üniversitesine, Yöntem’den ziyaret

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade'ye, Yöntem Koleji İdarecileri iadeyi ziyarette bulundu
KTO Karatay Üniversitesine, Yöntem’den ziyaret

Geçtiğimiz haftalarda Yöntem Kolejiyle KTO Karatay Üniversitesi arasında yürütülen KodlaKonya Projesi Siber Güvenlik Eğitimleri Sertifika Programı için Yöntem Kolejine gelen KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade'ye iadeyi ziyarette bulunan Yöntem Koleji Okul Müdürü Mehmet Tekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Pazarcı ve Serdar Akar, ilgi ve yakınlıklarından dolayı Rektör Bayram Sade’ye teşekkürlerini iletti.

Ziyarette KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade genç ve profesyonel bir yapıya sahip Yöntem Koleji idarecilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Yöntem Kolejini Konya'ya farklı bir eğitim konsepti kazandıran okullarımızdan birisi olduğu için destekledik. Üniversitemizin Siber Güvenlik topluluğuyla KodlaKonya Projesi'nde Yöntem Kolejiyle işbirliği yapmaktan mutluluk olduk. Bu tür projelerde Konya’daki okullarımızla işbirliğimiz sürdüğü gibi, Yöntem Kolejiyle de işbirliğimiz sürecektir” dedi.

Yöntem Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Akar’ın KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade'ye ahirobot projesi çalışmasının protokolüne ilişkin bir dosya vermesiyle ziyaret sona erdi.