Küçükçekmece'de AK Partililere saldırdılar!

İstanbul Küçükçekmece'de 'Evet' kampanyası yapan AK Partililer DHKP-C sempatizanı oldukları öğrenilen bir grubun hedefi oldu
Küçükçekmece'de AK Partililere saldırdılar!

AK Parti ilçe teşkilatı üyesi bir grup hem esnafı ziyaret etmek hem de referandum için "evet" kampanyası yürütmek için sokaktaydı. Ancak çok geçmeden terör örgütü DHKP-C sempatizanı oldukları öğrenilen bir grubun hedefi oldu. "Hayır"ı savunan DHKP-C'li grup Küçükçekmece'de terör estirdi. Önce AK Parti üyelerine sözlü saldırıda bulundu sonra hakaretler yağdırmaya başladı. Grup Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret edecek kadar ileri gitti. Sözlü sataşmadan sonra terör sempatizanları AK Partili gruba saldırmaya başladı. Çok geçmeden olay yerine gelen polis kaçmaya çalışan provokatörleri gözaltına aldı. Ancak savcıya ifade veren saldırganlar kısa bir süre sonra serbest kaldı.

HEPSİ SİLAHLIYDI
 
Bu saldırının üzerinden yirmi dört saat geçmeden saldırıya uğrayan grubun içinden AK Parti Gençlik Kolları üyesi bir genç hedef oldu. Uzun süre genci takip eden grup kendilerine sivil polis süsü verip genci araca bindirmeye çalıştı. Araca binmek istemeyen genç DHKP-C'lilere uzun süre direndi. Zorla araca bindirilmek istenen genç grubun elinden bir anda kurtuldu ve kaçmaya başladı. Saldırganlar gencin peşine düştü. Tam bu anda başka bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı. O provokatörlerle birlikte diğer sokaklardan da gelen birkaç kişi genci kovalamaya başladı. Olaya sonradan dahil olanlar koşarken bellerini tutuyordu. Çünkü iddialara göre hepsi silahlıydı. Eğer o genci yakalasalardı kaçıracaklardı. AK Partili genç uzun süren kovalamaca sonra bir iş yerine sığındı. Ancak DHKP'C'li saldırganlardan kurtulamadı. İş yerine giren terör sempatizanları genci linç etmeye kalkıştı. Tekme tokat genci yerlerde sürüklediler, sonra da kalabalığın şaşkın bakışları arasında kaçtılar. Vücudunda kırıklar olan AK Parti genç lik kolları üyesi genç hastanede tedavi altına alındı. 

SERBEST BIRAKILDILAR
 
DHKP-C'li grup polisin titiz çalışması sonucu tekrar yakalandı. Ancak tıpkı ilk saldırıda olduğu gibi yine savcı bir yargı skandalına daha imza attı. Terör sempatizanlarını hemen serbest bıraktı. O saldırganlar adliye çıkışı zafer pozu verip sosyal medya hesaplarından tehditler savurdu. Onlarca dakikalık görüntü, görgü şahitleri ve böylesine organize bir kaçırma ve linç girişimine rağmen provokatör grubun iki kere savcı tarafından serbest bırakılması merak konusu oldu.