Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de Sultan Nureddin öldü mü? 18. bölümünde neler yaşanacak?

Yapımcılığını Akli filmin üstlendiği pazartesi günlerinin en beklenen dizilerden biri olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin fragmanı yayınlandı.
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de Sultan Nureddin öldü mü? 18. bölümünde neler yaşanacak?

TRT’nin beğenilen dizilerinden olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 18’inci bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Uğur Güneş, Mehmet Ali Nuroğlu, Tuvana Türkay, Dilin Döğer’in paylaştığı dizi pazartesi günlerinin vazgeçilmezi oldu.

kudus-fatihi-selahaddin-eyyubide-sultan-nureddin-oldu-mu-18-bolumunde-neler-yasanacak.jpg

Son bölümde neler yaşandı?

Selahaddin, Gregor tarafından işgal edilen obasını kurtarmak için harekete geçmiş, kendine yakalanmış süsü vererek obaya sızmayı başarmıştır. Ahit sandığını geri alabilmek için Mevdud ile buluşan Avram ise Mevdud tarafından köşeye sıkıştırılmıştır. Selahaddin ile karşı karşıya gelen Gregor, ağır bir yenilgiyle obadan kaçar. Mevdud ise Avram’ın oyununu bozmakla kalmaz, altınlara da el koyarak Avram’ı serbest bırakır. Obasını kurtaran Selahaddin Gazze fethi için hazırlıklara başlayacakken Mevdud’un verdiği bir kararla bir kez daha şok olur.

Selahaddin’in giderek yükselmesini içine sindiremeyen Mevdud, Selahaddin’in obasının başına Karategin’i atar. Selahaddin bu durumu asla kabul etmezken tekrar karşı karşıya gelen Karategin ve Selahaddin arasında ipler gerilir. Yenilgiye uğrayan Avram ise yeni planını devreye sokar. Şam’a dönmek üzere yolda olan Sultan Nureddin ve adamlarını esir eder. Avram’ın ve Haçlıların elinde artık büyük bir koz vardır.

kudus-fatihi-selahaddin-eyyubide-sultan-nureddin-oldu-mu-18-bolumunde-neler-yasanacak-001.jpg

Mevdud ve Karategin’e rağmen Gazze fethi için hazırlık yapmak isteyen Selahaddin, Avram’ın Sultan Nureddin’i esir aldığını öğrenir. Sultan Nureddin’in Avram ve Haçlıların elinde esir düşmesi Zengi Devleti içerisinde de karışıklığa sebep olur. Mevdud, Sultan Nureddin’i kurtarabilmek için sandığı vermeye hazırdır. Ahid sandığını geri alabilmek için gözünü karartan Avram, amacına ulaşabilecek midir?

kudus-fatihi-selahaddin-eyyubide-sultan-nureddin-oldu-mu-18-bolumunde-neler-yasanacak-003.jpg

18.bölümde neler yaşanacak?

Gregor ağır yaralanmasına rağmen Selahaddin ile yine karşı karşıya gelir ama bu sefer Selahaddin eline düşmüş durumdadır. Selahaddin bu durumdan kurtulabilecek mi ?

Avram hala daha ahir sandığını alma peşindedir ve bunun içinde elinde büyük bir koz vardır. Ama fragmandan görüldüğü üzere sultan Nureddin yok deniliyor Sultan Nureddin öldü mü? Yoksa Avram onu rehin olarak mı tutuyor?

kudus-fatihi-selahaddin-eyyubide-sultan-nureddin-oldu-mu-18-bolumunde-neler-yasanacak-002.jpg

Mevdud ile Selahaddin bir kez daha karşı karşıya geliyor. Mevdud Sultan Nureddin’in öldüğünü söyleyerek tahta çıkmaya çalışıyor bunun üzerine Melike asla tahta çıkmana izin vermem diye karşı çıkıyor.

Aynı şekilde Selahaddin’de buna karşı çıkıyor. Sultan Nureddin’in ölmediğini geri getireceğini söylüyor ama buna rağmen Mevdud Sultan Nureddin’in öldüğünü söylüyor. Öte yandan obaya atadığı Karategin’e bu oba sana zindan olacak dendiğini görüyoruz.

Etiketler :