Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi’nin yeni bölümünde ne olacak? Gregor ölecek mi ?

Yapımcılığını Akli filmin üstlendiği pazartesi günlerinin en beklenen dizilerden biri olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi dizisinin fragmanı merak uyandırdı.
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi’nin yeni bölümünde ne olacak? Gregor ölecek mi ?

TRT’nin sevilen dizilerinden olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi 17’inci bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Uğur Güneş, Mehmet Ali Nuroğlu, Tuvana Türkay, Dilin Döğer’in paylaştığı dizi pazartesi günlerine damga vurmaya devam ediyor.

489aa6ea-34a6-4123-b317-7431ad68542f.jpg

Son bölümünde neler yaşandı?

Gregor, Selahaddin’in obasını basmış ve tüm obayı esaret altına almıştır. Bunu öğrenen Selahaddin obasını kurtarmak için harekete geçmişse de karşısına Melik Mevdud çıkmış ve Selahaddin ile Melik Mevdud kılıç kılıca gelmişlerdir.

911c473a-c8fe-418f-912f-49abe2dec7d0.jpg

Sultan Nureddin ise suikastçıların ortasında kalmıştır. Selahaddin obasının selameti için Melik Mevdud’dan önünden çekilmesini ister. Tek derdi sandığı almak ve Sultan Nureddin gelmeden bütün meseleleri halletmektir. Melik Mevdud’un çekilmeyeceğini anlayan Selahaddin, son bir hamleyle Mevdud’un elinden kaçar. Şimdi hem devlet kaçağıdır hem de obası büyük bir esaret ve zulüm altındadır. İçine düştüğü zor durumu gözleriyle gören Selahaddin, Melik Mevdud ile anlaşmadan obasını kurtaramayacağını anlar.

965dbdf2-e9a1-43da-9092-f832ebd71637.jpg

Melik Mevdud’un huzuruna çıkıp ona obasını kurtarması için müsaade etmesini ister. Sandığı ona rehin vermeyi de kabul eder ve anlaşırlar. Lakin hiç beklemediği bir gelişme Selahaddin’in bütün planlarını alt üst edecektir. Karategin sandığı ele geçirmiş ve kaçırmıştır! Şimdi bir yandan Yahudiler, bir yandan haçlılar sandığın peşindedir. Eğer onlar sandığı ele geçirirse başta ailesi olmak üzere tüm obayı katledeceklerini bilen Selahaddin, türlü tuzaklar ve ölümcül pusularla dolu amansız bir yolculuğa çıkar.

ab2db93c-53c3-4cde-9ae9-bf9075119d27.jpg

17’inci bölümünde neler olacak?

Selahaddin’in yurt için kan dökme vaktidir diyor. Obası esaret altında olan Selahaddin’in büyük ihtimalle obasını kurtarmak için bir plan hazırladı ve onu uyguluyor.

Victoria ise Melikeye sandığı aldıklarını kast ediyor sandık acaba kimin elinde ve Selahaddin sandığı geri alabilecek mi?

Gregor ve Selahaddin karşı karşıya geliyor. Melike’nin Selahaddin diye bağırdığını görüyoruz. Selahaddin’e değilse de büyük ihtimalle askerlerinden birine ya da Melike’ye bir şey oluyor. Öte yandan Selahaddin’in Gregor’u kılıçladığını görüyoruz. Gregor ağır yaralanacak mı yoksa ölecek mi ?

Etiketler :