Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin yeni bölümünde neler olacak?

Başrollerinde Uğur Güneş, Ekin Türkmen, Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Tuvana Türkay’ın paylaştığı yapımcılığını Akli Filmin üstlendiği Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde bu hafta neler olacak?
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin yeni bölümünde neler olacak?

Tarihin en unutulmayan isimlerinden olan Selahaddin Eyyubi’nin hayatını anlatan dizi her Pazartesi seyirciyi ekrana kilitliyor. Peki, 12’inci bölümünde neler yaşanacak?

55442246-682a-4227-be21-2e95f4f5bb45.jpg

11’inci bölümünde neler yaşandı?

Beklenmedik bir mucize gerçekleşmiş ve Karategin’in kurtardığı Selahaddin sağ salim bulunmuştur. Yarım bıraktığı işi tamamlayıp Selahaddin’i öldürmek isteyen Gabriel ise Selahaddin’in yoldaşları ve ağabeyi Turanşah tarafından kıskıvrak yakalanmıştır. Artık Selahaddin ayaklanacak ve Askalan’ın fethi gerçekleşecektir. Gabriel ise layığını bulacak ve Selahaddin’e yaptıklarının hesabını verecektir. Ancak bir anda Dağın Efendisi ortaya çıkar ve Gabriel’i ortasına düştüğü ölüm çemberinden kurtarır.

6be6bffb-514b-4d61-8565-c13a7071f2a4.jpg

Selahaddin ise her ne kadar Askalan’ı fethetmek için yanıp tutuşsa da aklında tek bir şey vardır… Süreyya… Askalan’da düşmanlarının elinde esaret altındadır Süreyya. Üstelik onu Askalan kuşatmasının gerçekleşmemesi için koz olarak kullanıyorlardır. Bir yanda küfre son vermek isteyen Sultan Nureddin ordusunu kuşatmaya hazırlarken diğer yanda Selahaddin adeta zamanla yarışacak ve Süreyya’yı ölümün pençesinden kurtarmak için kendisini tehlikenin ortasına atacaktır. Selahaddin, düşmanlarının tuzaklarını aşıp Süreyya’yı kurtarabilecek midir? Sultan Nureddin ve Selahaddin kutlu fetih yolunda Gregor, Viktorya ve Dağın Efendisi’nin hangi ölümcül tuzaklarıyla karşılaşacaklardır. Haçlı cephesinin şeytani oyunlarına rağmen Hadis-i Şerif’e mazhar olmuş Askalan haçlı zulmünden kurtulacak mıdır?

792163a0-4567-44b1-af0a-50b4a0fb195b.jpg

12’inci bölümünde neler olacak?

Fragmanda görüldüğü üzere zengin bir Yahudi olan Avram karakteri bu hafta seyirci ile buluşacak Avram’ın hedefi Kudüs de bir devlet kurup başında da kendisinin oturacağını söylüyor bakalım iler ki süreçlerde Avram karakteri ne gibi planlar ile Selahaddin Eyyubi’nin karşısına çıkacak.

962738ed-3b2f-43ed-b330-7baaea0b4255.jpg

Selahaddin’in askerlerinden birisi büyük bir haçlı ordusu geleceğini söylüyor. Haçlıların bir ölüm ordusu olduğu söyleniyor Selahaddin artık haçlılara karşı yavaş yavaş planlar kurmaya başlayacak.

e0623d00-a781-44d6-9423-ecf1949542c9.jpg

Selahaddin’e Gazze’yi ancak onun kurtarabileceği söyleniyor. Selahaddin ve orduları Haçlılara karşı bir savaş planı kurmaya başlanıyor. Selahaddin Gazze’nin artık onlar için fetih hedefi olmadığını artık bir namus meselesi olduğunu söylüyor. Büyük ihtimale artık Haçlılar ile savaş çanları çalmaya başlıyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi her Pazartesi TRT 1’de

Etiketler :